HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ÖNCELİKLE SELAMUN ALEYKÜM ARKADAŞLAR;
BİR LONCA AÇMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA DİĞER LONCALAR GİBİ ŞU SAVAŞI KAZANALIM KRAL TAGI ALALIM GİBİSİNDEN AMAÇLARIMIZ OLMAYACAKTIR.
RedArmy Gaming Kulüp 2014 tarihinde "Metin2" isimli online oyunda ilk temellerini atmıştır.
Her başarımız, takım başarısı olarak değer görmektedir. Her kulvarda başarıyı hedeflemekte, aynı zamanda duruşuyla diğer oyunculara örnek olmaya çalışmaktadır.
Vizyonumuz;
E-Spor alanında bilinen ve örnek alınan bir ekip olmayı hedefliyoruz. Bu yolda gerek oyuncularımız, gerek yönetim olarak kişiliklerimizi ve davranışlarımızı insanlara yansıtarak güzel örnekler olmaya çalışıyoruz.
Misyonumuz;
Başarıyı yakalayıp her alanda birlikte olan gerçek bir takım olmayı hedefliyoruz. Daha büyük işler başarıp "RedArmy" ailesini Avrupada ve Türkiyede temsil etmek istiyoruz.
AMAÇ BUDUR
BİR LONCA AÇMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA DİĞER LONCALAR GİBİ ŞU SAVAŞI KAZANALIM KRAL TAGI ALALIM GİBİSİNDEN AMAÇLARIMIZ OLMAYACAKTIR.
RedArmy Gaming Kulüp 2014 tarihinde "Metin2" isimli online oyunda ilk temellerini atmıştır.
Her başarımız, takım başarısı olarak değer görmektedir. Her kulvarda başarıyı hedeflemekte, aynı zamanda duruşuyla diğer oyunculara örnek olmaya çalışmaktadır.
Vizyonumuz;
E-Spor alanında bilinen ve örnek alınan bir ekip olmayı hedefliyoruz. Bu yolda gerek oyuncularımız, gerek yönetim olarak kişiliklerimizi ve davranışlarımızı insanlara yansıtarak güzel örnekler olmaya çalışıyoruz.
Misyonumuz;
Başarıyı yakalayıp her alanda birlikte olan gerçek bir takım olmayı hedefliyoruz. Daha büyük işler başarıp "RedArmy" ailesini Avrupada ve Türkiyede temsil etmek istiyoruz.
AMAÇ BUDUR
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
GELMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR SAYFAYA MESAJ ATABİLİRLER.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhabalar Ben AnkMt2 Yöneticisiyim Serverimi Tanıtmak Istıyorum Siz Değerli Loncaniza. Serverimiz 1.-105 lvl arasidir. Npclerde büyülü metal bulunmaz. Ayışığı sandığı eventi sürekli yapılmaktadır. Büyülü Metal Ordan elde edebilirsiniz. Zorlaştırılmış exp oranları ile gerçek bir emek server tadini yaşıyacaksiniz. Serverimiz 19.07.2014 20:00 da açılış yapildi. 11.07.2014 ten beri sunucumuz açıktır. Files değişikliği için Tekrar Bi Açılış Yaptık. Sizleri Aramizda Görmek Çok Isteriz. Iyı Günler Iyi Oyunlar Dileriz.
Anasayfa:
Kayıt Ol:
Kurulum:
Facebook Sayfası:
KONU LINKIMIZ:AnkMetin2 KONU LINKI
Anasayfa:
Kayıt Ol:
Kurulum:
Facebook Sayfası:
KONU LINKIMIZ:AnkMetin2 KONU LINKI
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)