Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Selamun aleykum,
Değerli arkadaşlarım bildiğiniz üzere on bir ayın sultanı ramazan ayı gelmiş bulunmakta öncelikle ramazan ayınız mübarek, ALLAH tuttuğunuz oruçları kabul eylesin.
Wolfteam a ara vermiştim fakat tekrar başlamak istiyorum. Önceden benim bir albay hesap vardı SecretAizen ( bilen bilir ) hesabım ortağım tarafından çalındı. Bu sebepten dolayı bende yüksek bir rütbeden tekrardan başlamak istiyorum.
Eğer elinizde varsa (minimum) Grv. Yarbay - (maximum) Grv. Albay skype adresimden benimle görüşebilirsiniz.
Teşekkür ederim, iyi forumlar..
Değerli arkadaşlarım bildiğiniz üzere on bir ayın sultanı ramazan ayı gelmiş bulunmakta öncelikle ramazan ayınız mübarek, ALLAH tuttuğunuz oruçları kabul eylesin.
Wolfteam a ara vermiştim fakat tekrar başlamak istiyorum. Önceden benim bir albay hesap vardı SecretAizen ( bilen bilir ) hesabım ortağım tarafından çalındı. Bu sebepten dolayı bende yüksek bir rütbeden tekrardan başlamak istiyorum.
Eğer elinizde varsa (minimum) Grv. Yarbay - (maximum) Grv. Albay skype adresimden benimle görüşebilirsiniz.
Teşekkür ederim, iyi forumlar..
Facebook sayfa/profil linki ve MSN adresi paylaşmak yasaktır. Paylaşımcıyı ya da yorum yazanları uygunsuz üslupla uyarmak ya da görüşlerini uygunsuz üslupla bildirmek, Paylaşılmış olan konun aynısını açarsanız (konu tekrarı) , konunuz kilitlenir.
https://www.youtube.com/watch?v=295D5CIItp0&feature=youtu.be
WOLFTEAM SATILIK ALBAY ÇAR İÇİ DOLU 27.02.2015
WOLFTEAM SATILIK ALBAY ÇAR İÇİ DOLU 27.02.2015