HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhabalar. Ben Orta seviye metin2 sunucusu açmayı düşünüyorum. Fakat bilişim bulamadım. İsteklerimi Karşılayan bilişim firması var ise aşağıya sitesini, konusunu ve skype adresini atarsa çok iyi olur.
*Serverda %95 Hile koruması olmalı ( karacabay gibi)
*Süreli kostümler olmalı
*Duyuruları yapabileceğim bi quest olmalı ( facebook sayfamız, forum sitemiz gibi )
*rüzgar ateş şimşek efsunları aktif olmalı.
*F5 Efsun botu olmalı
*Banka sistemi olmalı
*Hızlı CH geçiş sistemi olmalı
*VS Turnuvası questi olmalı
*OTOMATİK YEDEK SİSTEMİ OLMALI
*Market, ticket, forum, oyun yönetim paneli olmalı
*.com .net .org sitelerden birini ücretsiz vermeli.
*SSD HARDDİSK olmalı
*Seçenekli putty sistemi olmalı
*Süreli kostümler olmalı
*Duyuruları yapabileceğim bi quest olmalı ( facebook sayfamız, forum sitemiz gibi )
*F5 Efsun botu olmalı
*Banka sistemi olmalı
*SSD HARDDİSK olmalı
LÜTFEN OKUMADAN FLOOD YAPMAYIN
Son düzenleme:
çay ve kahve sistemide olsunmu ? ya bi git kapat konunu ALLAH askına yaMerhabalar. Ben Orta seviye metin2 sunucusu açmayı düşünüyorum. Fakat bilişim bulamadım. İsteklerimi Karşılayan bilişim firması var ise aşağıya sitesini, konusunu ve skype adresini atarsa çok iyi olur.
*Süreli kostümler olmalı
*F5 Efsun botu olmalı
*Banka sistemi olmalı
*SSD HARDDİSK olmalı
LÜTFEN OKUMADAN FLOOD YAPMAYIN
merhaba öncelikle bu yazıyı yazmamın tek sebebi EsilaGAMERS denen firma tarafından mağdur olmamdır.
hiçbir bilişimle alakam yoktur.zaten kanıt da göstereceğim.
bu özellikleri sağlayan bilişim bilmiyorum ancak bu özellikleri sağladığını söylese bile almaman gereken bir bilişim biliyorum.o da yukarda da ifade ettiğim gibi EsilaGAMERS . ve kanıta da gelirsek.aşağıda linkini paylaştığım konuyu okuman yeterli
http://www.turkmmo.com/nasil-bilirsi...-yuzunden.html
yani es kaza bir yerde esilagamers ismini görürsen oradan uzaklaş.hiç kimsenin ekmeğinde gözüm yok.tek amacım bu forumun yöneticilerinin üstlenmediği görevi kendim yapmak.
hiçbir bilişimle alakam yoktur.zaten kanıt da göstereceğim.
bu özellikleri sağlayan bilişim bilmiyorum ancak bu özellikleri sağladığını söylese bile almaman gereken bir bilişim biliyorum.o da yukarda da ifade ettiğim gibi EsilaGAMERS . ve kanıta da gelirsek.aşağıda linkini paylaştığım konuyu okuman yeterli
http://www.turkmmo.com/nasil-bilirsi...-yuzunden.html
yani es kaza bir yerde esilagamers ismini görürsen oradan uzaklaş.hiç kimsenin ekmeğinde gözüm yok.tek amacım bu forumun yöneticilerinin üstlenmediği görevi kendim yapmak.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)