Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
ARKADAŞLAR BENİM SİZLERE OKÇU NİNJA HAKKINDA BAZI SORULAR SORCAM ( LÜTFEN OKCU NİNJAYI İYİ KULLANAMAYANLAR YORUM ATMASIN )
SORULARIM :
1. Arkadaşlar öncelikle ben okçu ninjada büyük bir hata yaptım yayıma büyü hızı yerine delici getirdim ve bu hatayı zırhta karşılamak istiyorum yani ok saw yerine büyü hızı getircem zırha okçularla ws atarkende 1-1 onlara karşı ayrı bir zırh takıcam olurmu sizce ?
2.Biyologtan ne almalıyım ? (Okçu Ninja) Herkes 2'sindede savunma al diyor elini beta yaparsın diyor elim anka yayı yani beta ne almalıyım
3. Abonoz küpemi kullanmalıyım Kristal küpemi ? (Okçu Ninja)
LÜTFEN YORUMLARINIZI ESİRGEMEYİN...
SORULARIM :
1. Arkadaşlar öncelikle ben okçu ninjada büyük bir hata yaptım yayıma büyü hızı yerine delici getirdim ve bu hatayı zırhta karşılamak istiyorum yani ok saw yerine büyü hızı getircem zırha okçularla ws atarkende 1-1 onlara karşı ayrı bir zırh takıcam olurmu sizce ?
2.Biyologtan ne almalıyım ? (Okçu Ninja) Herkes 2'sindede savunma al diyor elini beta yaparsın diyor elim anka yayı yani beta ne almalıyım
3. Abonoz küpemi kullanmalıyım Kristal küpemi ? (Okçu Ninja)
LÜTFEN YORUMLARINIZI ESİRGEMEYİN...
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)