Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Şöyle başlayım, Oyunda iken bir anda ekrana artı basma ekranı açıldı ve safrayı yükselt diyodu istediği itemde alt alta sınırsız tahmınımce sonunu bulamadım
safra safra diye gidiyodu bir ara +7 tritona ve bir kaç düşük level uzun kılıca filan rastladım ve evet hayır dada süre vardı ,foto alıçaktım tuşa basamadan oyun attı , neyse sorun bendemi yoksa bu şekilde olan arkadaş varmı cevaplarınızı bekliyorum,
@Shorty; @erdemaa; @DN Angel; @dragonmetin2; @admin;
safra safra diye gidiyodu bir ara +7 tritona ve bir kaç düşük level uzun kılıca filan rastladım ve evet hayır dada süre vardı ,foto alıçaktım tuşa basamadan oyun attı , neyse sorun bendemi yoksa bu şekilde olan arkadaş varmı cevaplarınızı bekliyorum,@Shorty; @erdemaa; @DN Angel; @dragonmetin2; @admin;
Moderatör tarafında düzenlendi:
Evet arada oyun içerisinde bir anda gelen süre'de oluyor. Bu konuda sadece birkez olmuştu ama bir problem azmetmemişti.
Allah dan problem olmuyor ama insan korkuyor yani bir kaç arkadaşıma sordum onlardada oluyormuş arada sıradaEvet arada oyun içerisinde bir anda gelen süre'de oluyor. Bu konuda sadece birkez olmuştu ama bir problem azmetmemişti.
Herkesde oluyor yakın zamanda düzelecektir. Korkacak bir şey yok.Şöyle başlayım, Oyunda iken bir anda ekrana artı basma ekranı açıldı ve safrayı yükselt diyodu istediği itemde alt alta sınırsız tahmınımce sonunu bulamadımsafra safra diye gidiyodu bir ara +7 tritona ve bir kaç düşük level uzun kılıca filan rastladım ve evet hayır dada süre vardı ,foto alıçaktım tuşa basamadan oyun attı , neyse sorun bendemi yoksa bu şekilde olan arkadaş varmı cevaplarınızı bekliyorum,
@Shorty; @erdemaa; @DN Angel; @dragonmetin2; @admin;
Teşekkür ederim cevap içinHerkesde oluyor yakın zamanda düzelecektir. Korkacak bir şey yok.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...