HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Oyunda 2T harcamama rağmen yaya ne +40 ort nede +15 bec geldi oyunda hata mı var eskiden 2t ye rahat 20 bec getiriyodum ilgilenirmisnz buna benzer bi konu daha var.
Oyunda 2T harcamama rağmen yaya ne +40 ort nede +15 bec geldi oyunda hata mı var eskiden 2t ye rahat 20 bec getiriyodum ilgilenirmisnz buna benzer bi konu daha var.
La yok la yok sen ne 2t sinden bahsediyon
ben kaç t harcadım gelmedi
Piskolojim bozuldu ciddiyim bak deliye bağladım. Oyundan yakın arkadaşım benden önce almıştı hala daha efsun atıyor gelmiyor beceri. Gelsede 10 beceri geliyor arada bir 12 beceri filan geliyor o yani 20 beceri yada üstü gelmiyoreskidende şans işi idi 2 t ye getirmek her zaman gelmez di suanda 8 t harca belkii şansın varsa efsun bonusları çok saçma sapan hale gelmiş günde yeri geliyor 10 t lık efsun attığım oluyor.yani sadece 15 15 10 veya silah lar olsun çok berbat durumda zor olması lazım ama bıktırmama lı sonucda burda 12 yasındaki cocuk da oynuyor.katılım sayısı düşer. dikat çekmesi lazım bu durumun..
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)