noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Hikaye Ekle

Ely2 Beceri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan llSpeeDyll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 896

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Allah belasını versin bu becerinin allah bin türlü belasını versin bu becerinin yeter artık çıldırmamak elde değil en 2 gündür durmadan efsun atıyorum 20 beceri üstü gelmedi en fazla dün gece bi 17 beceri geldi daha gelmedi. Eskiden ne güzeldi 1 2 saat de yapabilirdin şimdi yok la yok yok yok yok yok yok yok yok yok yok gelmiyor la gelmiyor efsun atarken artık midem bulanmaya başladı Silah çıkarıp parmak darbeyi atmayı filan kaldırdınız neymiş efenim bugmuş daha olmıcakmış. Ee beceridemi bug ?? Okadar para yatırıyoruz bu oyuna ama resmen oyuncak gibi oynuyorsunuz bizle şu becerileri düzeltin artık. Dediniz yok oyunda şu şu bakım olacak bilmem ne olacak hee olacak daha biz çok bekleriz bakım olacak diye. Hiç bişeyde olacağı yok Düzeltin artık şu kahrolası beceri meselesini

Lan olm dinime imanıma harbi diyorum geliyorlar bana yani yanımda biri olsa bi ses çıkarsa kafa göz dağıtıcam o derece sinirlerim hopladı lan yeter yeter el çıkarıp skil atmaya bug dediler geri kaldılar bir daha olmıcakmış öyle bişey. Buga bak sen senelerce oynadıkda bu serverler birleştide oldu sana bug. Şimdide beceriler ile oynadılar. Türkay kusura bakma ama sen gelince bitti oyun ne yaptıysan kendin yaptın bu oyuna

Allah var yukarda okadar para veriyoruz bari oyuna efsun botu koyun efsun botu yapmıcaksanız bari şu beceri işini düzeltin

Allah var yukarda okadar para veriyoruz bari oyuna efsun botu koyun efsun botu yapmıcaksanız bari şu beceri işini düzeltin

Eskiye gore silaha beç getirmek zorlasmis gelmiyor cidden efsunun gelme sansi çok düşük beceri efsununun gelme orani nedir bi aciklama yaparsaniz güzel olur :) şans gibi birşey değil bu .s

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri