Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Madem ban affı olmuyor.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hakan371
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 280
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Madem ban affı olmuyor banlanan hesaplar değerlendirilsin bari.Suçsuz yere ban yedim açıklamam var.

Son düzenleme:
Haksız ban yemedin. T satmak veya satmaya çalışmak ban sebebidir. T satışının yasak olduğunu bilmiyorum gibi savunmada yeterli mazeret değil.

Haksız ban yemedin. T satmak veya satmaya çalışmak ban sebebidir. T satışının yasak olduğunu bilmiyorum gibi savunmada yeterli mazeret değil.

Satmaya çalışmak ban sebebi diyorsunuzda satmak kadar suçmu oda ? Kurallarda T satmaya çalışmak suçtur diye birşey yazmıyor ?

Yeterli olup olmadıgına yönetim karar verir.

@hakan371 ; www.turkmmo.com/elym2-duyurular/281...lan-hesaplarin-yeniden-degerlendirilmesi.html konuyu ziyaret ederek, tekrar degerlendirme talebinde bulunabilirsiniz. Fazla konu açarak durum degerlendirilmesine kötü yansıma yapabilirsin, bu durumdan dolayı üst düzey yöneticilere özel mesaj atarsan senin için daha yararlı olur. @erdemaa; @Shorty; @admin; ile iletişime geçmeni öneririm. Ayrıca T satmak suç kurallara göre ;

15- Oyun İçi Eşyaların TL veya Kontör İle Satışı
Oyun içinden satın alınmış, elde edilmiş itemlerin veya hesapların TL, kontöru
vb şeyler ile satışı yasaktır. Dolandırıcılık vb durumlarda da tüm sorumluluk
taraflara aittir . Oyun yönetimine bu işlemler sonucu doğacak sorunlarla ilgili
başvurulmaması gerekmektedir . ( Kraliyet altını satışı vb gibi durumlarda
oyun yönetimi şikayet üzerine veya kayıtları takip edip ceza verebilir )

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri