farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
Hikaye Ekle

Mavi ekran hatası alıyorum.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yusuftrabzon123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 995

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhabalar, Kolay gelsin iyi forumlar.

Ben 1 hafta öncesine kadar oyun oynayabiliyordum, fakat bugun bir oyun birtürlü açılmıyor hata veriyor.oyunu açmaya çalıştığımda mavi ekran hatası alıyorum, Bu hatanın en alt kısmında " Address BD2A9CB2 base at BD1CD000 Datestemp " yazısı yazmakta. hemen altında ise Ati3duag.dll error gibi bişey yazıyor. bikaç çözüm yoluna baktım bu dosayayı indirip " System32 " Klasörüne atmam söyleniyor, fakat ben bu dosyayı System23 klasörüne atmaya çalışırken birde " atiduag taşınamıyor: Belirttiğiniz adda bir dosya zaten var. Farklı bir dosya adı belirtin. " hatasını alıyorum. sizden ya mavi ekran hatasına veyahut diğer hataya çözüm yolu sunmanızı rica ediyorum, Şimdiden Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Evet son zamanlarda yeni çıkan bir oyun yükledim, oyunun boyutu 6gb kadar, yerel disk D klasörüne yükledim. Bende ramlerden olabilecegini düşünüp önce bunu denedim olmadı cevaplarınız için teşekkür ederim, sorun hala devam etmekte.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri