bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Tbot İlgilenenler için

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ExpertFire
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 919

ExpertFire

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 11 Ay 11 Gün
Başarım Puanı
22
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Öncelikle Travian Hilesi Diye Bir şey yoktur. Bu Konudada belirtilmiş sabitte ztn
http://www.turkmmo.com/travian/1683379-travian-hileleri-hakkinda-onemli-okuyunuz.html

Ama bizim uygulamamız bir hile değildir sadece basit bir algoritmaya sahip uygulama eğer listede varsa ve hammadde yetiryorsa seviye yükselt :)
mantık bu :)

Programı Yeniledim artık daha anlaşılır. Otomatik hammadde yükseltiyor kulanımı dosyanın içinde herhangi bir vürüs hack yoktur.
Uygulama Linki :
Kullanım :
----------------------Kullanım-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1-Botu açın
2-Facebook hesabınaza giriş yapıp sayfamızı beğenin( hesabınız açık kalsın kapatmayın ) ExpertFire Adlı Topluluğu Beğenin Link :
3-Giriş Bölümünden serverinizi seçip yönlendir deyin
4-Hesabınıza Giriş yapın(sayfaya karışmayın kendi halinebırakın)
5- Oto hammadde yükseltmeden başlata tıklayın ve yükseltceğiniz hammaddenin levelini tıklayınız.(Eğer Yeterli hammadde ve tahıl üretimi varsa yükseltir.)
----------------------Uyarı----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
6-Tahıl Yetersizliğini fark edemez arada kontrol edin.
7-Oto Macerayı Birdahiki Sürüme getiricez Şimdiden özürdileriz.
8-Private serverlerde çalışmaz.

_____________Vürüs Total sonucu_____________

Son düzenleme:
Private serverda denedim oto geliştirmede tarlaya tıklıyorum herseferinde s4 yazıyor geliştirmiyor

:) sorunun tam anlamadım resim çekip atarsan sevinirim ve bu arada link ölmüş yeni güncellemesini getirince linki değiştiricem

Güncell + ++ + + ++

Az kaldı iftardan 1 saat sonra size otomatik macera gönderen ve daha anlaşılır bir bot vericem :9 bu sefer liste daha anlaşılır internet adresi yazmıyor ve travian hesabınızdaki hammadde haritasını çekiyor anlaşılır olması için

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri