BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

Sv İyİce degİŞmedİmİ beyler - bayanlar ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mertguler33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 55
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

1-Onceden 65 level itemlerinden dönüşüm başlıyordu vede basarken veya donusturken ıntıkam levi sembol istemiyordu o yuzden + basma'dan para kazananlar vardı madem levi sembolle artı basma olcak 95 level itemlerine gelse daha iyi
olmazmıydı tritonun + basmasına bile levi sembol isteniyor kim +0 tritonu +9 yapcak.

2-70 level zırhlarda basma levi sembol oldu artık çöp oldular nerde muho çelik dusuren 90lık metınlerde.Metin eventi oluyor adamlar diyor ne metin eventi bize balık eventi yap diye.

3-Onceden betalar yokken 95 level yaylar 45 tydi ay kılıcları 45 tydı lanetlı kılıclar 55 tydi şimdi yayı 200 t den aşagı bulmak imkansız gıbı bısı , runikler zaten 150t güneşler 100t çanlara hiç gelmiyorum 50 ort basmış onceden para etmıyen çanları sımdı 300t den satıyor. 15 15 10 abanoz getırmıs 5 efsun onceden 500 mden pazarlarda satıyorlardı 2-3 ay once :D şimdi adam 10 t diyor düşünün adam bi efsun getirmiş 300t 600t diyor.SVde artık bi çözüm olması lazım o sorunun tek çözümüde yazdıgım gibi zırh ve silah konusundaki çözümler.Onceden nesne markette silah satısı varken neden bi anda durdu hiç düşünmüyormsunuz ? Madem 105 silahları nesne markette satmayı dusunmuyorsunuz bırakın o zaman 95 level silahlarından donusturelım bırakında 105 level çanına ort atabilelim bu yaptıgınız degişiklikler beni şüphelendiriyor neden yaya ort bec geliyor neden ejder dişine ort bec geliyor çana ort - bec gelmiyor ? sv neden pahalı ? birileri bu duzenlemelerden oyunda tmi kazanıyor ? İnsanın aklına her turlu soru gelıyor.Yetkililere duyrulur iyi forumlar.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Aynen kardeşim parayı bastıran güzel bir çar diziyor artık.Yoksa sağlam adamların hepsi eskiden sağlam olanlar zaten.Fiyatlar uçuk.

O zaman sana soruyorum parayı yatıran nasıl uçacak. Saatte 5-10 t para kasılıyor. Sizde forumda parayı yatıran kral oluyor diyorsunuz. Para yatırarak kral olmak zor bu oyunda. Hem paranı kas hem derece ödülünü al. Birazda ticaret yapsan uçan dediğin kişilere yakın çar kurabilirsin. 3-4 senelik oyuncuları 1 ayda geçmeye çalışırsanız olmaz tabi.
Eskiden efsunları atanlar oyunun şimdi kralı gibi millete atarlanıyorlar.Yönetim destekli çarlar kral kesildiler başımıza.Ticaretin t'sinden anlamayan 2 efsun attı diye sevinip 300t fiyat çeken güya oyunun süper zekaları kral oldular başımıza :D
Bravado ve Heroldale ely mt2 oynadığınızı sanmıyorum eğer oynuyorsanızda dün başlamışınızdır eğer eskilerden biri olsaydınız haklısın kardeşim onceleri silahlar ve temler uygun fiyata satılıyordu derdiniz şu anda svdeki pahalılık ve kazık itemlerden herkez farkında 105 silahlarının azlığı ort çanların yok denilcek kadar az olmasını bılebılırdınız ama dediğim gibi oyunu bırakmış veya yeni başlamış adamların gelip forumda yeni yeni teoriler atması insana komik geliyor siz gidin patik örün hadi bakalım konudanda çıkın.:l04: BB-GG-KG hangi dilden anlıyonuz

3 kuruşluk çar yapıp adam gibi konuşma burada. Eskiden adam gibi item görmemişsin şimdi görünce aklın gitti tabi. Sende haklısın. Eğer kendin akıl edemiyorsan sor söylerim ben sana neden düşdüğünü fiyatların.
Bencede sorun aslinda su 95 lw silahlari markettem kalkti markette 95 olmayinca millet elindeki eskileri cok pahalli satmaya basladi canlardan ort kalkti fiyatlar dahada uctu ama bunlar yanlis bence zaten suan intikamlar metinden dusuyor kimse metin kesmiyor eskilere sorun intikam keserken azrail icin ch bulamiyordum ama simdi gitti geleleim donusumler 80 oldu 95likler varken millet item yapiyordu simdi oyuna yeni basliyan birnin item yapmasi gercekten imkansiz gibi birsey ne yapsin para kasar orumcekte oda iyi olmayan itmelerle yata kalka eskiden silah basardik artik oda yok oyun artik kisir dongude oyunda bir miktar para var ve o para donup duruyor yeni parada az ekleniuor eskiden parasi itemi olan sagalm kaliyor eskiler biraktikcada parada itemde gidiyor yerinende gelen olmadigi 8c8 server kotulesiyor bu dedigim adamlarin itemlerine 1000lerce t verenler var adam birakinca ne oliyor tler itemler gitti siz simdi boyle ilerleyin ilerde ely2 ely1 gibi olir zaten o asamadan sonrada gerisi ne olur bilmem bunlardan sonra biri cikip der sen ne diyorsun iyundaki user sayisi gecen uillardan fazla ely1 dede ely2dede oyle dediler ely2 30 kisi suan kisacasi bu degisiklikler balik botu olanlara yaradi

Ama bir sorumda var 105likler markete gelicekmi ve neden kalktilar bu klsoruyu merak ediyorum @erdemaa; @Shorty;

Son düzenleme:
Aynen kardeşim parayı bastıran güzel bir çar diziyor artık.Yoksa sağlam adamların hepsi eskiden sağlam olanlar zaten.Fiyatlar uçuk.

O zaman sana soruyorum parayı yatıran nasıl uçacak. Saatte 5-10 t para kasılıyor. Sizde forumda parayı yatıran kral oluyor diyorsunuz. Para yatırarak kral olmak zor bu oyunda. Hem paranı kas hem derece ödülünü al. Birazda ticaret yapsan uçan dediğin kişilere yakın çar kurabilirsin. 3-4 senelik oyuncuları 1 ayda geçmeye çalışırsanız olmaz tabi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri