- Konular
- 5,026
- Reaksiyon Skoru
- 219
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 29 Gün
- Başarım Puanı
- 270
- MmoLira
- -159
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Graf Hans-Jürgen Potsdam, Kont Hans (XII) von Blumenthal oğlu olarak doğdu, ve Hans-Jürgen Adam Ludwig Oscar Leopold Bernard Arthur vaftiz edildi. Babası, Alman İmparatorluk Ordusu'nda albay, o Neufchâteau Belçika ilçesinde askeri valisi olarak görev sırasında, Birinci Dünya Savaşı'nda yaralı olmuştu.
Hiperenflasyon her şeyi kaybetmiş Blumenthal ailesi, 1926 yılında Neustrelitz taşındı. Orada Realgymnasium ardından, 1928 yılına kadar Potsdam Gymnasium Eğitimli, Blumenthal Königsberg ve Münih Üniversitelerinde iki yıl boyunca hukuk ve ekonomi eğitimi aldı. O insanlar ikizleri gibi davrandığını söyledi ölçüde, Prusya son Veliaht Prensi, Prusya Prensi Wilhelm büyük oğlu yakın arkadaşı oldu.
Genç yaşta sonraları genellikle asker açıldı, Stahlhelm, veya Çelik Kask Derneği, içinde görev yapmış erkekler için Birinci Dünya Savaşı'nın sona ermesinden sonra oluşan bir muhafazakâr ve temelde monarşist paramiliter örgütün önde gelen bir ışık oldu.Naziler 1935 yılında Derneği devraldı kadar Blumenthal Stahlhelm bülten düzenlenebilir. O "gizli" ordusunda bir eğitmen oldu. 1928 yılında kuzeni Nasyonal Sosyalizmin yükselişi karşısında Alman Ulusal Halk Partisi ve Stahlhelm arasında ortak bir cephe oluşturmak için bir öneri ile Birinci Dünya Savaşı kahramanı Paul Emil von Lettow-Vorbeck ile yaklaşıldı. Sonuç olarak adlandırılan "Vorbeck-Blumenthal Paktı" idi.
1930 yılında, Graf Hans-Jürgen Columbia Üniversitesi, diğer yerler arasında Amerika Birleşik Devletleri'ne bir üç aylık münazara gezisinde, gitti. Hakkında bu anda, o uluslararası barış ve Avrupa'nın olası birleşmesini kurmak için nasıl sorusuna bir ilgi çekmeye başladı. 1931 yılında Stahlhelm en "Potsdam Günü" kendisi ve Prens Wilhelm Hitler'i bir araya geldi; onu anlayışsız bulundu hem de. Yakın çevrelerinde von Blumenthal "Emil" olarak Hitler'e anılacaktır. O ilk başta hevesli bir Nazi olan ve SA (bir Binbaşı eşdeğer) bir Sturmbannführer oldu, ama Naziler daha uzaklaşmış oldu. Annesi Hitler'in bir "parlayan nefreti" geliştirdi dedi. O dar belki, Uzun Bıçaklar Gecesi sırasında o Goering'in masada sık sık oldu ve Prens Wilhelm aracılığıyla, Mussolini'nin kızı Kontes Ciano biliyordu gerçeği sayesinde öldürülüyor kaçırdı.
1935 yılında, onun çalışmalarını bitirdikten sonra, Graf Hans-Jürgen geri o bir teğmen olarak 48. Piyade Alayı katıldı Neustrelitz, gitti. Aralık 1936 yılında teğmen promted edildi.Orduda onun çocukluk arkadaşı, Mertz von Quirnheim tanışma remade, ve Hans Oster gibi Alman Direniş diğer üyeleri ile temas geldi.
Yaz 1938, Graf Hans-Jürgen bir komutan oldu ve Münih'teki Savaş Okulu'nda iki ay boyunca bir pozisyon vardı, ve aynı yıl o ("We Soldiers") erkek Wir Soldaten için resimli kitap için bir katkı yazdı. Bu onun tarafından yazılmış olan bir parça söylemek mümkün değildir. O kendisine yaptığı katkıyı yazarken olduğu gibi, o zaten Hitler'e karşı komplo edildi. O zaten savaş Almanya'nın çıkarlarına aykırı olduğunu, soylular arasında yaygın görünümü, kabul etmeye başlamıştı.
Biliyorsunuz Sudeten Kriz ve Graf Hans-Jürgen Alman Direniş üyesi oldu Çekoslovakya'nın işgalinden önce hâlâ. Genel Beck liderliğindeki bir grup subay, savaşa karşı, ve Hitler'in niyetleri öngörmek zor değildi. Beck ve onun takipçileri, Hans Oster ve Erwin von Witzleben, bu nedenle bir darbe planladı.Fikir, Reich Başbakanlık yürüyeceğiz onlar orada bulunan herhangi bir SS muhafızlarının direncini aşmak ve Hitler'i tutuklama, Graf Hans-Jürgen dahil olmak üzere subay, bir fırtına taraf oldu. Ancak, Hitler'in karşı yatıştırma politikası Chamberlain planlanan darbe artık herhangi bir geleceği vardı sonucuna komploculari açan İngiliz Başbakan tarafından benimsenen.
1939 Ağustos ayında, Graf Hans-Jürgen bir yüzbaşı oldu. Amiral Canaris'den altında Abwehr merkezli, Direnç ile temas etti. Savaş patlak ve 9 Eylül'de Graf Hans-Jürgen Cornelia von kries, kızlık soyadı Schnitzler, 34 yaşındaki dul evlendi. O bir kızı vardı kimler tarafından ilk kocası, Otto von Kries, 1941 yılında Leningrad ölecekti. Annesi Borsig, lokomotif eserleri Berlin'de ülkenin büyük işletmelerin arasında yer aldı sanayici bir aile oldu.
Eylül 1939-Mayıs 1940, sözde Phoney Savaşı sırasında, Graf Hans-Jürgen bir makineli tüfek şirket komuta Saarbrücken'deki dayanıyordu. Bu mutlu sakin sona erdiğinde, o Alsace saldırıda yer aldı, ancak Temmuz ayında onun alayı yakın kõdemsiz rütbe rağmen o komutu aldı, yeni Sovyet sınırında, için, yakın Varşova, Polonya'nın merkezi Tomaszew transfer edildi bir tabur.
Graf Hans-Jürgen Temmuz 1941 yılında kötü bir dumdum mermi, yararsız hale onun sağ kolu tarafından yaralandı, Kiev, kapılarına taburdan açtı. O Aralık 1942 yılına kadar Leipzig'de ordu hastanesinde oldu. Onun tek oğlu, Hubertus, Mayıs 1942 doğdu.
Bu kez, bir kez daha aktif Alman Direniş ile işbirliği yapıldı.
İyileştikten sonra o Berlin'de Führer Rezerv katıldı ve Genel Savaş Bürosu'nda çalıştı. Orada rejimin diğer rakiplerini bilmek lazım ve Graf Hans-Jürgen kuzeni Albrecht von Blumenthal samimi bir arkadaşı olduğunu Claus von Stauffenberg, Kont Mertz von Quirnheim tanıttı.İkincisi mistik şair Stefan George için Stauffenberg tanıştırmıştı, kimin daire diğer komplocular çizildi. Dahası, 1930'ların sonlarında Dietrich Bonhoeffer Schlönwitz de Albrecht malikanesinde eğitim İtiraf Kilisesi Papazlar için bir yeraltı seminer ameliyat oldu.
Nisan 1943'te Graf Hans-Jürgen Major terfi etti. O Berlin Grubu ve Stettin Yüksek Komutanlığı, Ordu Bölge II arasındaki irtibat subayı oldu, ve böylece yakından 1944 20 Temmuz Plot planlama dahil kitabında Geist der Freiheit (1956) Eberhard Zeller yazdı.:
Bu hafta 20 Temmuz öncesi, Binbaşı Hans-Jürgen von Blumenthal çok sık akşam Stauffenberg tahrik olduğu bilinmektedir. Onun sürücüsü onun için bekledi - o yorgunluklar [Trainingsanzug] gitti - onun bölüm (Genel Weidemann) Bendlerstrasse kapalı olması gerekiyordu yakın nerede Düppel de Kışlası, yakın bir tayin yerde [2].
Başka bir yerde Zeller Albay Siegfried Wagner departmanında çalıştı ve Goerdeler ile temas nedenle olduğunu bahseder.
Gününde Stauffenberg onun başarısız bomba, Graf Hans-Jürgen Bendlerstrasse içinde OKH nöbetçi oldu ve darbe lehine Operasyon Valkyrie seferber edildi mesajları kontrol etmek ve böylece onun göreviydi. Adını görevi liste üstündeki olduğu gibi, o bir komplocu olarak tespit edilmesi ilk oldu. Yakalanmamıştı ancak binadan dışarı alamadım. O Stauffenberg yürütülmesini, Olbricht'i bağlayın ve onun arkadaşı Mertz von Quirnheim tanık nerede bir kemerin altında gece geçirdi.
O kötü bir alâmet olarak duvardan bir ayna açıklanamaz düşüş sürdü Batı Prignitz içinde Kümmernitz ailesiyle birlikte hafta sonu geçirdi. Ertesi gün, 23 Temmuz 1944 günü yaptığı bir araba çıktı ve ona onunla iletişim kuramadı sonra eşi, veda etmek mümkün olmadan onu götürdü Gestapo üç üyeleri tarafından tutuklandı. Her yarım saat içinde yer aldı. Ayrı karısına son mektupta belirtilen ince ayrıntıları, Alman "Halk Mahkemesi" (Volksgerichtshof) ve 13 Ekim 1944 tarihinde Plötzensee Cezaevi'nde asılarak acil yürütme neredeyse bilinmeyen önce ve sonra onun deneme arasında yerini aldı ne. 'Alman halkının adına: Georg Schulze Buttger, Hans Jurgen Blumenthal, Roland von Hosslin ve Friedrich Scholz Babisch Kont, önceden 20 Temmuz arasında planlı ihanet iyi biliyordu cümle aşağıdaki gibi oldu. Onlar hiçbir şey ortaya ve böylece arsa vadesi gelmesine izin. Böylece, onur olmadan sonsuza kadar tarihin bilinen en ağır ihanet ortaklaşa suçlu. Onlar suikastçı Kont von Stauffenberg ile vatan haini olarak yanındayız. Onunla onlar biz her şeyi ihanet, ve biz mücadele ettiği için. Onlar, bizim askerlerimizin fedakarlıkları ihanet İnsanlar, Führer ve Reich ihanet. Onlar bizim can düşmanları için, bizi, savunmasız teslim olurdu bir ihanet bir parçası oldu. Bunun için ölüme mahkûm edilir. '
Ancak, Zeller şöyle devam ediyor:
... bir olarak Hitler ile Alman ülkenin pakt izlendi von Blumenthal, Potsdam Gelenek gelen babasının Hohenzollern'lerin bir öğretmen olmuştu, ama FW Heinz, Stahlhelm eski editörü görüşüne göre, o başından itibaren vardı talihsizlik, her zamankinden daha güçlü büyüdü ve yıllar geçtikçe giderek onu huzursuz yapılan bir görüş. O Dohnányi ve Oster yakın oldu, ve Albrecht Mertz von Quirnheim bir çocukluk arkadaşı. Biz onun suç ortaklarının isimlerini ortaya vermedi görgü tanıklarının onun sorgulama için biliyorum.
Fabian von Schlabrendorff kitabında Offiziere gegen Hitler o sadece ölüm-rulo belirtilir.
Onun son mektubunda, Hans-Jürgen yazdı:
Benim En İhale Aşk!
Bu satırları iyi, güzel eller ulaştığınızda, ben artık bu dünyada olacak. Ben ölüme mahkum edilmiş ve nihai sigara duyuyorum. Kısaca ben, sonsuza dek geçecek bir kez daha birbirlerini bulmak nerede ve asla ayrılamaz. Benimle bana yapılmış ve bu geçmiş yıllarda bana verilen her şey için derin bir minnettarlık almak ... Dün benim oğlum, Papa paltosunu ve şapka ile kapısında duruyordu ve o gel ", dedi hayal , o zaman! "
Çocuklara sevgilerimi ilet. Ayrıca onlar için zor bir kaderi olduğunu ve sadece daha sonra onu anlamaya başlayacaksınız.
Benim düşüncelerim sana benim kollarımda bir kez daha almak. Eğer sonsuza içine girmek ve bir kez daha birleşti kadar yakında benden o ölümsüz parçası, sizin ve çocuklar olacak
Sizin içten sevgi dolu
Peter [3]
Kendini imzalı Peter neden bir gizem. Muhtemelen mektup hakiki gerçek ya da değil olduğunu eşi kararlaştırılmış bir işareti oldu. Ancak, oğlunun Hıristiyan isimlerden biriydi. Onun mektupta atıfta çocuklar oğlu, Hubertus Peter, daha sonra 3 yaşında ve onun stepdaughte vardır