sermin 1
sermin
berkmenoo 1
berkmenoo
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Hikaye Ekle

Nicolaus von Below

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Asmodexia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 217

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Nicolas_von_Below_Bundesarchiv_B_145_Bild-F051625-0295%2C_Verleihung_des_EK_an_Hanna_Reitsch_durch_Hitler_%28cropped%29.jpg

(20 Eylül 1907 - 24 Temmuz 1983) Aşağıda Nicolaus von Alman Luftwaffe bir subay ve Adolf Hitler'e bir emir subayı oldu.

içindekiler

1 Hayatı
2 Servis
3 Führerbunker
4 Savaş Sonrası
Medyada 5 tasviri
6 Referanslar
7 Dış bağlantılar

erken dönem

Aşağıda [1] Pomeranya eyaletinde Anklam yakın Jargelin ait arazi üzerine doğdu. O Alman aristokrasinin bir üyesi oldu.
hizmet

Aşağıda 1945 ile 1937 Alman diktatör Adolf Hitler'in Hava Kuvvetleri (Luftwaffe) emir subayı. Hitler genellikle sevmiyordu ve aristokrat kökenli askerlerin şüpheli oldu.Savaşın gidişatı Almanya'nın aleyhine dönmüş gibi bu özellikle doğrudur. Ama Aşağıda, albay rütbesiyle, sürekli olarak çok uzun yıllar boyunca yakın bir kapasitede hizmet Hitler'in maiyeti birkaç üyelerinden biriydi.

Noel ve 1944 Yılbaşı tatili arasındaki süre boyunca, Hitler Below söyledi: "Ben savaş kaybettim biliyorum, düşmanın üstünlüğü çok çok büyük." Ama Hitler, hala onu öldürmek için 20 Temmuz Plot üzerinde konut, hainlerin üzerine suçu yerleştirilir. Daha sonra Aşağıda söyledi: ". Aşağı gidebilir, biz hiçbir zaman teslim olacak, ama biz bize bir dünyayı alacak" [2]
Führerbunker

12 Nisan 1945 tarihinde, Aşağıda şehir Kızıl Ordu tarafından esir önce Berlin Filarmoni son performansını görmek için Albert Speer konuk oldu. Daha sonra şunu yazdı: ". Konser geri başka bir dünyaya götürdüler" [3]

15 Nisan'da, Eva Braun Hitler kıyıldığı sığınakta işgal odasının yanındaki odasına taşındı. O sevimli ve açıkça "ve sağ son momen kadar hiçbir zayıflık gösterdi: Aşağıda onun şu yazdı

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri