-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
Hikaye Ekle

Satıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OWERY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 245

OWERY

Level 1
Üye
Konular
6
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 11 Ay 19 Gün
Başarım Puanı
20
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Oyun İÇİ 100 krİstal satilir sadece transfer edİyorum İlk İtemİ alirim sonra yollarim oyun İÇİ owery ulaŞabİlİrsİnİz!!!!!!

Yenİ edİtler verene tÜrkde 55 level sura ve +9 yari/+9Çelİk/+9 cennet kolye/+9 anka ayakkabi/+9 Şahİn//+9 abanoz kÜpe/+9 krİstal bİlezİk hepsİ 5 efsunlu zirh ve sİlah 4 taŞli kolye Çelİk savunmalidir detayli bİlgİ İÇİn oyun İÇİnden owery ulaŞabİlİrsİnİz

Kristali hem transfer ediyorsun hem önden item aliyorsun millet nerden bilsin kristal olduğunu fotografini cekip at ayrıca itemi al diyoruz önden item istiyorum sonra editi çekerim demen çok komikti anlicağın kimseyi kandırmaya gerek yok

İlk Önce almadan hiçbirşey vermem diyorum sen ne anlıyosun daha türkçesi yok bunun kardeş al foto buda

İlk Önce almadan hiçbirşey vermem diyorum sen ne anlıyosun daha türkçesi yok bunun kardeş al foto buda

Kardeş Olmamış bu montaj çok fark ediyo :D

Yav bole adamlara sovuceksin ulan dangalak herkez sen gibimi photoshop yapiyorsan bari duzgun yaap :D :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri