onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun lütfen...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RuthlesslRl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 528
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RuthlesslRl

Level 1
Üye
Konular
7
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 11 Ay 21 Gün
Başarım Puanı
20
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar öncelikle sorunumdan bahsedeyim
Şöyle bir sorunum var bir pvp oyununu indirdim(Bütün pvpler icin gecerli otopackli olanlarla denedim ama) otopackini açtım her sey tamam oyunu başlat diyorum ekrana hic bir sey gelmiyor.. PC: windows7 32 bit veri yürütme engellemesinden otopacki sectim olmadı sonra o metin2 nin icine koymustum o pvpnin clientini falan zaten oradaki exe li herseyi sectim yine olmadı
:) yönetici olarak başlattım uyumluluktakilerin hepsini denedim hem normal olarak hem yönetici olarak yine olmadı tekrar packi yükledim actım yine aynı seyleri denedim yine olmadı yardımcı olur musun ? özel mesaj atarak yada buradan yazarak yardımcı olur musunuz ?cok önemli lütfen:(:(:(:(:(

Merhabalar öncelikle sorunumdan bahsedeyim
Şöyle bir sorunum var bir pvp oyununu indirdim(Bütün pvpler icin gecerli otopackli olanlarla denedim ama) otopackini açtım her sey tamam oyunu başlat diyorum ekrana hic bir sey gelmiyor.. PC: windows7 32 bit veri yürütme engellemesinden otopacki sectim olmadı sonra o metin2 nin icine koymustum o pvpnin clientini falan zaten oradaki exe li herseyi sectim yine olmadı
:) yönetici olarak başlattım uyumluluktakilerin hepsini denedim hem normal olarak hem yönetici olarak yine olmadı tekrar packi yükledim actım yine aynı seyleri denedim yine olmadı yardımcı olur musun ? özel mesaj atarak yada buradan yazarak yardımcı olur musunuz ?cok önemli lütfen:(:(:(:(:(
Peki başka PVP denedin mi ?

Peki başka PVP denedin mi ?
hayır ama zaten kendi pvpm yani mecburen olması gerek şimdi tekrar deniyicem metin2 yi indiriyorum daha önce böyle bir şey olmuştu yapmıstım veri yürütme engellemesinden düzelmisti ama simdi niye böyle oldu bilmiyorum ya otopackli oldugundan sanırım .s Bir fikriniz var mı ?

Metin2 yi komple kaldır ve gameforge liveden indirmeyi dene sonra patch güncellesin oyuna gir komple sonra metin2 yi kopyala tekrar atmayı dene eğer yine olmuyorsa kendi yaptığın oto patch sıkıntısı olabilir

Metin2 yi komple kaldır ve gameforge liveden indirmeyi dene sonra patch güncellesin oyuna gir komple sonra metin2 yi kopyala tekrar atmayı dene eğer yine olmuyorsa kendi yaptığın oto patch sıkıntısı olabilir
gameforge liveden indirmiştimde tekrar sildim simdi yine yüklüyorum su an bakalım deniyicem oto patch ben değil bilisime yaptırdım zatende ortak giriyor ben giremiyorum .s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri