- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 20
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhabalar öncelikle sorunumdan bahsedeyim
Şöyle bir sorunum var bir pvp oyununu indirdim(Bütün pvpler icin gecerli otopackli olanlarla denedim ama) otopackini açtım her sey tamam oyunu başlat diyorum ekrana hic bir sey gelmiyor.. PC: windows7 32 bit veri yürütme engellemesinden otopacki sectim olmadı sonra o metin2 nin icine koymustum o pvpnin clientini falan zaten oradaki exe li herseyi sectim yine olmadı
yönetici olarak başlattım uyumluluktakilerin hepsini denedim hem normal olarak hem yönetici olarak yine olmadı tekrar packi yükledim actım yine aynı seyleri denedim yine olmadı yardımcı olur musun ? özel mesaj atarak yada buradan yazarak yardımcı olur musunuz ?cok önemli lütfen

Şöyle bir sorunum var bir pvp oyununu indirdim(Bütün pvpler icin gecerli otopackli olanlarla denedim ama) otopackini açtım her sey tamam oyunu başlat diyorum ekrana hic bir sey gelmiyor.. PC: windows7 32 bit veri yürütme engellemesinden otopacki sectim olmadı sonra o metin2 nin icine koymustum o pvpnin clientini falan zaten oradaki exe li herseyi sectim yine olmadı
yönetici olarak başlattım uyumluluktakilerin hepsini denedim hem normal olarak hem yönetici olarak yine olmadı tekrar packi yükledim actım yine aynı seyleri denedim yine olmadı yardımcı olur musun ? özel mesaj atarak yada buradan yazarak yardımcı olur musunuz ?cok önemli lütfen

- Konular
- 330
- Online süresi
- 39m 21s
- Reaksiyon Skoru
- 161
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 4 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 162
- MmoLira
- 31
- DevLira
- 0
Peki başka PVP denedin mi ?Merhabalar öncelikle sorunumdan bahsedeyim
Şöyle bir sorunum var bir pvp oyununu indirdim(Bütün pvpler icin gecerli otopackli olanlarla denedim ama) otopackini açtım her sey tamam oyunu başlat diyorum ekrana hic bir sey gelmiyor.. PC: windows7 32 bit veri yürütme engellemesinden otopacki sectim olmadı sonra o metin2 nin icine koymustum o pvpnin clientini falan zaten oradaki exe li herseyi sectim yine olmadıyönetici olarak başlattım uyumluluktakilerin hepsini denedim hem normal olarak hem yönetici olarak yine olmadı tekrar packi yükledim actım yine aynı seyleri denedim yine olmadı yardımcı olur musun ? özel mesaj atarak yada buradan yazarak yardımcı olur musunuz ?cok önemli lütfen
![]()
- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 20
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
hayır ama zaten kendi pvpm yani mecburen olması gerek şimdi tekrar deniyicem metin2 yi indiriyorum daha önce böyle bir şey olmuştu yapmıstım veri yürütme engellemesinden düzelmisti ama simdi niye böyle oldu bilmiyorum ya otopackli oldugundan sanırım .s Bir fikriniz var mı ?Peki başka PVP denedin mi ?
- Konular
- 28
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 17 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Metin2 yi komple kaldır ve gameforge liveden indirmeyi dene sonra patch güncellesin oyuna gir komple sonra metin2 yi kopyala tekrar atmayı dene eğer yine olmuyorsa kendi yaptığın oto patch sıkıntısı olabilir
- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 20
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
gameforge liveden indirmiştimde tekrar sildim simdi yine yüklüyorum su an bakalım deniyicem oto patch ben değil bilisime yaptırdım zatende ortak giriyor ben giremiyorum .sMetin2 yi komple kaldır ve gameforge liveden indirmeyi dene sonra patch güncellesin oyuna gir komple sonra metin2 yi kopyala tekrar atmayı dene eğer yine olmuyorsa kendi yaptığın oto patch sıkıntısı olabilir
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)