- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 12 Ay
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Hangimiz takip ediyoruz diyor
İlk okul çocukları gibi öğretmenim oda yapıyo diyeceğine, benim ve bu konuyu umursayanlar gibi takip etmesini öğren. Bu arada seninle her alanda dans da ederim raks da. Ama o set ile benimle raks sanmam. Bu arada fazla birşeyde kaybetmiş sayılmazsın ork dişi görevini vermek 2 gununu almaz diye düşünüyorum
Ban yedikden sonra akıllanıcağını düşünmüştüm ama oda fayda etmemiş. Hayırlısı olmuş ne diyelim tekrar bekleriz.
İlk okul çocukları gibi öğretmenim oda yapıyo diyeceğine, benim ve bu konuyu umursayanlar gibi takip etmesini öğren. Bu arada seninle her alanda dans da ederim raks da. Ama o set ile benimle raks sanmam. Bu arada fazla birşeyde kaybetmiş sayılmazsın ork dişi görevini vermek 2 gununu almaz diye düşünüyorum
Ban yedikden sonra akıllanıcağını düşünmüştüm ama oda fayda etmemiş. Hayırlısı olmuş ne diyelim tekrar bekleriz.- Katılım
- 2 Nis 2009
- Konular
- 411
- Reaksiyon Skoru
- 37
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 125
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Dostum elegant loncası elemanları festival loncasını yıkamayacaklarını bildikleri için oyuncularımızı kışkırtıp ya kufur vıdeosu alıyorlar yada böyle ucuz bug fırsatları kollayarak ne kadar eksiltirsek kar düşüncesine giriyorlar. Bizim arkadaşlarımızın daha uyanık ve daha dikkatli olması lazım ama malesef dikkat etmiyoruz. Forumda yazmışlardı fakat okumamışın demek ki geçmiş olsun..
- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 12 Ay
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Olaya kişileri, bireyleri dahil etmeye gerek yok. Karakteri zayıf insanlar sövmeye meyillidir zaten herhangi bir kışkırtmaya gerek yok. Akılsız başının cezasını çekiyor arkadaş.
- Konular
- 30
- Reaksiyon Skoru
- 82
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 5 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Desteğe ticket at bu ban ile ilgili çarın açılcaktır. Artık bu sebebten dolayı banlanan hesapların banları acılıyor.
- Konular
- 21,048
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 5mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 20,152
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 9 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 854
- MmoLira
- 3,779,573
- DevLira
- -3
Bununla ilgili desteğe ticket aç, bu sebepten banlandığını belirt. Bu sebepten atılan tüm banları açıyoruz, artık ban sebebi değil
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)