mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Ban.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hakan371
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 220

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

15- Oyun İçi Eşyaların TL veya Kontör İle Satışı
Oyun içinden satın alınmış, elde edilmiş itemlerin veya hesapların TL, kontör vb şeyler ile satışı yasaktır. Dolandırıcılık vb durumlarda da tüm sorumluluk taraflara aittir. Oyun yönetimine bu işlemler sonucu doğacak sorunlarla ilgili başvurulmaması gerekmektedir. ( Kraliyet altını satışı vb gibi durumlarda oyun yönetimi şikayet üzerine veya kayıtları takip edip ceza verebilir )

elym2-kurallarda böyle yazıyor.Parantez içinde kraliyet alıntını satışı diyor ben satmadımki.Kayıtları takip edip diyor etsinler satmadım.Ayrıyetten ceza verebilir diyor sizin verdiğiniz ceza sınırsız ban hadi neyse 1 aydır anlarım ama sınırsız neden?

Ayrıyetten ben T satılır yazısını 5-10dk yazdım sonra arkadasım pm attı -kontör ile t satmak sınırsız ban sebebi dedi - ve bende yazmayı bıraktım ozaman siz sınırsız ban atmışsınız lüften çarımın açılmasını istiyorum.

Son düzenleme:
Peki bu durumda siz kural ihlali etmediginizimi düşünüyorsunuz ? Ceza fazla diyorsan oyun kuralları hükmü geregi işlenen suçun cezası yönetim tarafından verilen karar geregi uygunlanmış. Siz yinede nezaketli bir dil ile suçunuzu kabullenerek destek.elym2.com adresinden talep oluşturarak şikayetinizi iletin bir ihtimal degerlendirme sonucu cezanız düşebilir. Forumdan elym2 yöneticileri yine kararları geregi işlem yapılmıyor.

Son düzenleme:
Kural ihlali yaptım farkındayım bilmediğim için yaptım.T satışının yasak oldgunu bilseydim niye esas çarım la satayımki giderim başka boş çarla satarım bilmediğim için satmaya kalktım daha sonra arkadas pm attı yasak diye bende yazmayı bıraktım.Emeğim gidiyor lüften saygı duyun benide anlayın 4 senelik mmomt2 oyuncusuyum bu çarı yapmak için çok ugrastım emegime saygı duyun nolursunuz.Cezamın süresi olsa gıkım çıkmaz ama emeğim gidiyor.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri