HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar server açmayı düşünüyorum bütçem 350+ TL para konusunda sıkıntı yok benım için uzun süreli bi server istiyorum istediğim filesi düzenliyebilicek sitenin ftpsini verebilcek.Hack engelliyebilcek , autopack vs olan bi satıcı arıyorum lutfen yorumlarda skype bırakınız detayları skype uzerinden konusalım..
Son düzenleme:
MerhabalarArkadaşlar server açmayı düşünüyorum bütçem 350+ TL para konusunda sıkıntı yok benım için uzun süreli bi server istiyorum istediğim filesi düzenliyebilicek sitenin ftpsini verebilcek.Hack , autopack vs olan bi satıcı arıyorum lutfen yorumlarda skype bırakınız detayları skype uzerinden konusalım..
Detaylı bir şekilde konuşabilmek için skype adresimizi bırakıyorum.
Alıcağın yerin Ys belgesi vs olmasına dikkat et istersen yardımcı olabilirim grafiker olarak ve bu piyasayı iyi biliyorum
ortak kararına varıp sana bir bilişim bulalım
ortak kararına varıp sana bir bilişim bulalımBende grafikerim o yüzden site fpsini alıyorum BilgeAdam bilgi teknolojide görev aldım