- Konular
- 614
- Reaksiyon Skoru
- 33
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 150
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar metin2ye giremiyom hesaba girince server bölümüne atıyor bidaha girince hata veriyor
artpclnt.dll dosyasının yanlış versiyonu istemciyi yama üzerinden güncellştir diyor silip tekrr yükledm olmadı format da attım gene olmadı yardım düz açınca metin2 açılıyor hileli+ pvp lere giriş yaparken bu hata çıkıyor pvplerde log hatası veriyor hilede bu hatayı
artpclnt.dll dosyasının yanlış versiyonu istemciyi yama üzerinden güncellştir diyor silip tekrr yükledm olmadı format da attım gene olmadı yardım düz açınca metin2 açılıyor hileli+ pvp lere giriş yaparken bu hata çıkıyor pvplerde log hatası veriyor hilede bu hatayı
- Konular
- 614
- Reaksiyon Skoru
- 33
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 150
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Hiç yardım edicek yok mu ?
- Konular
- 14
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 9 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Teşekkürler
- Konular
- 28
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 17 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Arkadaşım bu sorun bendede var programlarla hiç bir alakası yoktur onu baştan söyleyim hesabına giriş yap karakter seçiminde bir yarım saniye bekle ve oyuna girmeyi dene gerçekten lobideki dolma çok seri bir şekilde doluyor ve oyuna giriş yapabiliyorsun...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)