shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Austin Robert

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Asmodexia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 360

Asmodexia

Level 12
TM Üye
Üye
Konular
5,026
Reaksiyon Skoru
219
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 27 Gün
Başarım Puanı
270
MmoLira
-159
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

220px-Austin_butler.jpg

(17 Ağustos 1991 doğumlu), Austin Robert Butler, bir Amerikalı aktör, şarkıcı ve model. O Zoey 101, James "Wilke" Wilkerson James Garrett gibi onun rolleri için bilinen Doğum Switched at içinde, [1] ve Carrie Diaries Sebastian Kydd gibi

2005 yılında, birçok televizyon dizisinde bir ekstra olarak çalıştıktan sonra, Butler Nickelodeon'un Ned'in Gizliliği kaldırılmış Okulu Survival Guide iki sezondur Lionel Scranton rol oynayan bir arka plan aktör olarak ilk düzenli bir işi indi. [6] [7] [9] Hisgösterinin, Lindsey Shaw, ilgili arkadaşı onun yöneticisi, hemen onu temsil sunulan Pat Cutler tanıştırdı ve o noktadan itibaren, Butler bir kariyer olarak ciddiye oyunculuk almaya başladı. [3] [7]

İki yıl sonra 2007 yılında, çeşitli reklamlarda yaptıktan sonra, Butler Faithful sonra bir insana dönüşen bir köpek, Danny rolünü oynayan kısa filmde ilk film rolü indi. Bu yılın Mayıs ayında [kaynak belirtilmeli] Butler Derek Hanson karşısında aktris Miley Cyrus rol oynayan Disney Channel dizisi Hannah Montana rol oynadığı bir konuk indi ve aynı yılın Eylül ayında, o Nickelodeon dizisi iCarly üzerindeki bölüm "iLike Jake" Jake Krandle canlandırdı. [4] [6] [7] [9]

2008 yılı Şubat ayında, Butler Nickelodeon / Aile üzerinde yinelenen bir rol Zoey 101 James Garrett, Jamie Lynn Spears başlık karakteri Zoey bir sevgi ilgi ve bu yılın Mart ayında oynarken, Jimmy'nin Başkanı oynama Out of bir bölüm yer aldı göstermek indi "Prenses" başlıklı bölüm Lance rolü. [4] [6] [7] [9]

Temmuz 2009 yılında, Butler Ashley Tisdale, Carter Jenkins, Robert Hoffman, Kevin Nealon ve Doris Roberts yanında, Jake Pearson tasvir, (aslında onlar Upstairs Came From başlıklı) 20th Century Fox'un aile macera filmi Aliens in the Attic oynadı. [4] [7] [9] filmde, onun karakteri, ailesi ile birlikte, bir uzaylı istilası kendi ev tatil ve dünyayı kurtarmak için savaşıyor. [4] [7] Aynı yaz, Butler Ürdün Gallagher oynadığı rolü ortaya çıktıpopüler, ama kısa ömürlü ABC Family serisi Ruby & David Cassidy, Patrick Cassidy ve onun iyi arkadaşı, Alexa Vega yanında Rockits üzerinde. [3] [4] [9] Butler Alexa karakteri Yakut, bir kuzeni canlandıran kime o onunla büyüdüm asla çünkü o olduğunu akıl, bir çarpıldı.

Şubat 2010'da, Butler, beklenmeyen CW ağ dizi Hayat Jones gibi yinelenen bir rol indi [3] [8] [10] ve aynı ay, o "Pozitif Alex" başlıklı Waverly Büyücüleri bir bölüm çıktı o nerede Alex'in yeni ezmeyin, George oynadı. [3] [10] aynı yılın Mart ayında, bu Butler Betwixt denilen başka CW ağ göstermek için bir pilot "Cameron" olarak döküm olmuştu, ama gösteri tarafından yakalandı değildi açıklandı o Taş Stevens, oynanan nerede ağ. [11] aynı yılın Haziran ayında, Butler iki ardışık Jonas LA bölüm yayınlandı [3] ve o konuğu oynadığı ortaya çıktığında o yılın Aralık ayında, Butler'ın kariyeri dramatik bir hal aldı CSI rolleri:. Miami ve Savunucuları [8] [kaynak belirtilmeli] [10]

2010 yılının baharında, Butler'ın Evimde Uzaylı co-star Ashley Tisdale filmin Sharpay'in Fabulous Adventure, sonra Sharpay Evans maceralarını takip Disney'in popüler High School Musical serisinin bir spin-off bir rolü için seçmelere davet etti lise o Broadway'de onu büyük mola almak için çalışır gibi. [4] [8] [12] filmde, Butler Peyton Leverette, kendini bulur yaklaşık olarak büyüleyici Sharpay'i bulur yakışıklı bir öğrenci sinemacı oynadı. [3] [8] [12]

Aralık 2010 yılında, Butler Sharpay'in Fabulous Adventure onun rol iniş hakkında Rewind yılında Haftası dedi - "Bir keresinde Ashley ile çalışmış, ve sonra ben film duydum, beni aradı ve Austin, ben gelmek istiyorum 'dedi ve çünkü bunun için yönetmen için okuma -.. yılında Senin mükemmel olacağını düşünüyorum 'Peki, ben gittim ve yönetmen ile bir araya geldi, ve gerçekten iyi gitti ve ben film yapıyor sona erdi "[8] film sarılı üretim Temmuz 2010 ve 19 Nisan 2011 tarihinde direkt-to-DVD yayımlanmıştır. [13]

2011 yılında, Haziran 27, 2011 tarihinde debuting Doğum Switched at ABC Spark serisi Wilke rolünü rezervasyonu. [14] Aynı yıl, o oyunun üzerine denilen Ömür filmde Zack Garvey bir başrol imzaladı Yüzük, bir Dick Clark Productions ve daha önce Tooth Fairy ve Santa Clause 3 yönetmenliğini Michael Lembeck yönettiği bling: Onlar Hollywood'un en tanınmış ünlülerin bazılarının evlerini hedef olarak Escape Clause, genç hırsızların bir grup izler. Dirty Dancing Jennifer Grey Iris Garvey, Butler'ın karakteri Zack, sanıklardan birinin annesi oynar.Film aynı zamanda Yin Chang, Renee Olstead ve Spencer Locke yıldız.Film 26 Eylül 2011 tarihinde yayımlanmıştır. [15]

2011 yılı Ekim ayında, Butler, Danielle Panabaker ve Chloe Wang ABC Ailesi'nin saat süren pilot Intercept, bunlardan biri (Butler), yüksek-teknoloji oluşturduğunda çözme suçları mecbur olsun bir teknoloji ve eylem-odaklı dram yaklaşık dört üniversite öğrencileri katıldıBatı Kıyısı boyunca konuşmaları yakaladığını iletişim cihazı. [16] göstermek Kevin Hooks, yapımcılığını ve ayrıca Crazies, Olgu 39 ve Pulse gibi hit filmleri yazmıştır Ray Wright, yazdığı yönettiği oldu. [17 ] 6 Şubat 2012 tarihinde, o aldı değildi çünkü gösteri ilerlemeye olmayacağını duyurdu. [18]

2012 yılı Ocak ayında, Butler Chelsea NBC komedi You There Are, konuk oyuncu olarak?üçüncü bölüm Luke, Laura Prepon başlık karakteri çekici bir sevimli grup solisti rol oynuyor, "Believe". [19]

2012 yılı Mart ayında, Butler AnnaSophia Robb tarafından oynanan Sebastian Kydd, Carrie Bradshaw gibi aynı yüksek okula düşünceli kazanovası, oynamak, CW Sex and the City pequel serisi, Carrie Diaries rol aldı.Carrie Diaries aynı isimde Candace Bushnell adlı romanından uyarlanan ve New York City'de bir genç olarak 1980'lerde Bradshaw hayatını izler. [20] dizi iki sezon sonra 8 Mayıs 2014 tarihinde iptal edildi. [21] olduğunu

Nisan 2014 yılında, o Butler Los Angeles Geffen Playhouse "Yazar Ölüm" kadrosuna katıldı olduğu açıklandı. O Bradley rolünü, PoliSci ve zengin bir üniversiteden mezun ayarlanır Matematik, bir çift anadal kimin 21 yaşındaki oynayacak.Oyun Bart DeLorenzo yönettiği ve Steven Drukman tarafından yazılmıştır.Önizleme 20 Mayıs 2014 tarihinde başlayacak ve açılış gecesi 28 Mayıs 2014 tarihinde olduğunu. [22] [23]

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri