Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
100 TL ye Yaptırdığım Tasarımlar İlgimi Çekti Ve Yapan Arkadaşımızın Bir Adını Duyuralım Dedim.
Gayet Profesyonel Bu tür Tasarım İşlerinde Örnek Fotoğraflar Paylaşayım Benim Serverime Yaptı
Semih Ünver (Semih66) Arkadaşımıza Bazı iftiralar atılmıştı ama işini gayet saglam yapıyor iftira atanlar Fotoğrafa Bakabilirler.
Tasarımı Yaptırmak İsteyenler Skypesi: Evo2-Sanchez Böyle Tasarım Yaptırmak İsteyenler Eklesin.
Gayet Profesyonel Bu tür Tasarım İşlerinde Örnek Fotoğraflar Paylaşayım Benim Serverime Yaptı
Semih Ünver (Semih66) Arkadaşımıza Bazı iftiralar atılmıştı ama işini gayet saglam yapıyor iftira atanlar Fotoğrafa Bakabilirler.
Tasarımı Yaptırmak İsteyenler Skypesi: Evo2-Sanchez Böyle Tasarım Yaptırmak İsteyenler Eklesin.
Son düzenleme:
Tek bunlar değildir emin ol icraat göster o zaman cok kolaysa.Kolay tasarımlar..
Diamond Land evlerinin sadece çatı texturesini degiştirmiş satmış bu mu profesyonellik güldürmeyin 

Hiç Anladığın Yok Cidden Diamond Line Diye Birşeyi İlk Defa Senden duyuyorum Elimdeki Tek Tasarım Bunlar Değil Onuda BilDiamond Land evlerinin sadece çatı texturesini degiştirmiş satmış bu mu profesyonellik güldürmeyin![]()