HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Adınız: Berkay Karslı
Yaşınız: 17
Nereli olduğunuz: Kars
Hangi takımlı olduğunuz:
Forumu nereden bulduğunuz: Metin2 hilesi araken
Forumu beğenip beğenmediğiniz: Forum gerçekten çok faydalı Beğeniyorum
Şablon Dışındaki Düşünceleriniz ; Yok
Yaşınız: 17
Nereli olduğunuz: Kars
Hangi takımlı olduğunuz:
Forumu nereden bulduğunuz: Metin2 hilesi araken
Forumu beğenip beğenmediğiniz: Forum gerçekten çok faydalı Beğeniyorum
Şablon Dışındaki Düşünceleriniz ; Yok
Aleykum selam fakat multi hesap kullanmayın bu yasak siz zannetmeyin yönetim farketmez bu konuda uyarmak isterim ve konu kapatılması için bildirildi. www.turkmmo.com/forumumuz-hakkinda/1664641-spam-nedir-nicin-yapilmamalidir.html Forum Hakkında bölümünden ve www.turkmmo.com/forum-kullanimi/2193576-forum-kullanimi-faq-forum-hakkinda-hersey.html forum tam klavuzunu incelemenizi öneririm. @erdemaa ; @peacemackers ; Konu daha önce açılmıştır link : www.turkmmo.com/tanisma-alani/3068289-forumda-yeniyim.html#post17183803
Son düzenleme:
Aleykum selam fakat multi hesap kullanmayın bu yasak siz zannetmeyin yönetim farketmez bu konuda uyarmak isterim ve konu kapatılması için bildirildi. www.turkmmo.com/forumumuz-hakkinda/1664641-spam-nedir-nicin-yapilmamalidir.html Forum Hakkında bölümünden ve www.turkmmo.com/forum-kullanimi/2193576-forum-kullanimi-faq-forum-hakkinda-hersey.html forum tam klavuzunu incelemenizi öneririm. @erdemaa ; @peacemackers ; Konu daha önce açılmıştır link : www.turkmmo.com/tanisma-alani/3068289-forumda-yeniyim.html#post17183803
Dolayısıyla Kilit.
Tek Konu Üzerinden Devam Edin.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)