mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

GM yardımımı acaba?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BuggyBuggies
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 202
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Meraba beyler dün RamonMottonun yan çarına ban attırmıştım ezik dediginden dolayı 2045 açılacagını söyledi bugün gelip çarım 22:45de açılacak dedi benimde geçen günlerde çarım ban yemişti sadece çoluk çocuk dediğim için ban yedim.ama gelin görünki GMlere çarımın açılmasını istedim verdigim emekten dolayı ama ban süresinin dolmasını bekleyiniz dedi.yani bumudur verdigimiz emek ayıptır günahtır ya yapmayın etmeyin Allah aşkına.:mad::mad::mad:

Ezik dediginden dolayı kişi 1 gün ban yemiştir siz yanlış idrak etmiş veya ticket editörü size 20:45 i saat dilimi olarak demiştir. Çoluk cocuk dediniz diye olguları karşılaştırmayın siteden ban surenize bakın bu ifade ile uzun sireli ban yemezsiniz zaten. Gerekli açıklamayı @erdemaa ; @DN Angel ; yapar size.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Milletin sözüyle gelip burada mantık dışı konular açmayın.Ezik demekle 2045 yılına kadar ban mı yenir ? Biraz mantıklı düşünün lütfen,herkesin lafına inanmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri