farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Metİn2 3d log hatasi lÜtfen yardimci olun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan reis5145
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

ÖNCELİKLE İYİ AKSAMLAR HAYIRLI RAMAZANLAR ARKADASLAR.

BEN METİN2 YE GİRİNCE BU HATAYI ALIYORUM VE COK SİNİRLENİYORUM TURKMMONUNDA UZMAN KADROSUNA GÜVENDİGİM İCİN YAPABİLECEKLERİNE İNANIYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

SİZLERE GÜVENİYORUM ARKADASLAR LÜTFEN GEÇ CEVAP VERMEYİN.. <3

WİNDOWS XP

Öncelikle sorunumuzu anlamak için başlat > ayarlar > denetim masası > performans ve bakım > sistem e giriyoruz...
Sisteme girdikten üst kısımda donanım seçeneğini seçiyoruz. Karşımıza gelen kısımda aygıt yöneticisine tıklıyor ve açıyoruz...
Aygıt yöneticisini açtıktan sonra Ekran bağdaştırıcıları adlı bir seçenek var. Onun seçeneklerine bakıyoruz. Eğer seçeneklerdeki resimlerde ünlem işareti gibi bir işaret varsa driveriniz yüklü değildir. Bu sorunu yapmak için ekran bağdaştırıcısının birincisini açıyoruz ve çıkan pencerinin üst seçeneklerinden Sürücü seçeneğini seçiyoruz. Çıkan yerde kaldır diye bir yazı var. Ona tıklıyoruz...
Daha sonra ekran bağdaştırıcıları seçenğine geliyoruz ve sağ tıklıyoruz. Donanım değişikliklerini tara diyoruz ve pc nin donanımı bulmasını bekliyoruz. Donanımı bulduktan sonra donanımın driverini bulup seçiyoruz ve yüklüyoruz. Driverlari önceden bir yere indirip kaydetmeniz güzel olur. Aksi takdirde misrosoft un kendi sitesine girerek indirmeniz gerekir. Yaptığımız bu olayların aynısını ekran bağdaştırıcıları seçeneğindeki diğer aygıtlar içinde yapıyoruz ve sorunumuz ortadan kalkıyor...

ßymesmes;17241328' Alıntı:
Öncelikle sorunumuzu anlamak için başlat > ayarlar > denetim masası > performans ve bakım > sistem e giriyoruz...
sisteme girdikten üst kısımda donanım seçeneğini seçiyoruz. Karşımıza gelen kısımda aygıt yöneticisine tıklıyor ve açıyoruz...
aygıt yöneticisini açtıktan sonra ekran bağdaştırıcıları adlı bir seçenek var. Onun seçeneklerine bakıyoruz. Eğer seçeneklerdeki resimlerde ünlem işareti gibi bir işaret varsa driveriniz yüklü değildir. Bu sorunu yapmak için ekran bağdaştırıcısının birincisini açıyoruz ve çıkan pencerinin üst seçeneklerinden sürücü seçeneğini seçiyoruz. Çıkan yerde kaldır diye bir yazı var. Ona tıklıyoruz...
daha sonra ekran bağdaştırıcıları seçenğine geliyoruz ve sağ tıklıyoruz. donanım değişikliklerini tara diyoruz ve pc nin donanımı bulmasını bekliyoruz. Donanımı bulduktan sonra donanımın driverini bulup seçiyoruz ve yüklüyoruz. Driverlari önceden bir yere indirip kaydetmeniz güzel olur. Aksi takdirde misrosoft un kendi sitesine girerek indirmeniz gerekir. Yaptığımız bu olayların aynısını ekran bağdaştırıcıları seçeneğindeki diğer aygıtlar içinde yapıyoruz ve sorunumuz ortadan kalkıyor...

sayin modum dedİgİnİzlerİ yapiyorm bÖyle bİ Şey yok aygit yÖnetİcİsİnde ekran baĞdaŞtiricilari dİye :(

ßyMesMes;17247160' Alıntı:
Windows7'de görüntü bağdaştırıcıları diye de geçer o var mı ?
BENİM BİLGİSYARM WİNDOWS XP MODUM ÖYLE HİC BİR ŞEY YOK böyle birşey cıkıyo

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri