Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Önemli değil.Teşekkürler.
Zaten 40250'yi alt yapı olarak kullanıp kendisi sorunlarını çözüp, geliştirdi. Bir kaç bug var. İleriki zamanlarda güncellemeyi yayınlayacak. Source'yi indirip düzenleme felan demişsinde editlediği game'nin son halinin source'sini paylaştığını hatırlamıyorum.İçinde ciddi buglar vardır bunları göze alarak kullanın fakat "vanilla" hanımefendi konuyu sürekli güncel tutuyor.Tavsiyem sourceyi indirip kendiniz düzenlemeleri yapmanızdır.Velhasıl kullanmak isteyenler forumdan takip edip sürekli güncel versionu kullanmayı unutmayınız.İyi forumlar.
34083 yada 40250,40424 kullanıyorsan bunu kullanman daha kolay olur.bu game her swre uyar mı ?
Teşekkür ederim, eyvallahAdamsın @MaXmi Seviliyorsun Kardesm<3

Pack derken?Güzel fakat pack sıkıntısını çözemedim sadece pack nasıl yapacağız buna
Önemli değil.
Zaten 40250'yi alt yapı olarak kullanıp kendisi sorunlarını çözüp, geliştirdi. Bir kaç bug var. İleriki zamanlarda güncellemeyi yayınlayacak. Source'yi indirip düzenleme felan demişsinde editlediği game'nin son halinin source'sini paylaştığını hatırlamıyorum.
Yazmamak için zor tuttum kendimi :m08: Rakibin yok Mehmet abi kolay gelsin,Ege abime selamlar ..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)