mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 2
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Sabit IP Server MC'Siz Giriş [ÇÖZÜLDÜ .]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LegendTurk87
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar. Belki şuanda TurkMMO'ya damgasını vuracak bir paylaşım ya da vasat bir paylaşım yapıyorum orasını siz belirleyeceksiniz ama bence damgasını vuracak. Parası olmayan arkadaşlarımız kendine Sabit IP server kurmaya çalışıyor. Çok azı becerebiliyor, becerenlerin serverine de MC olmadan kimse giremiyor. Şimdi Arkadaşlar sizlere bugün "Metin2 Connet Changer" adlı programı paylaşacağım. Şunu hemen söyleyeyim PROGRAMI BEN YAPMADIM.

Hiçbir şey alıntı değildir. Konun en ufak linkinden en ufak harfine kadar emektir.

Programın resmi ( Bunu da kendim çektim :p );

0VOdG8.png

[SUB]Kullanımı; [/SUB]

1-) Size verdiğim RaR dosyasını indiriyorsunuz. Masaüstüne klasör halinde çıkarıyorsunuz.
2-) Metin2 Connect Changer adlı Exe'yi çalıştırıyorsunuz.
3-)Programı açar açmaz sol üst köşedeki "English" Check Boxu'nu işaretliyorsunuz.
4-)Server Sabit IP'sini IP Kısmına yazıyorsunuz. Login Port ve Char Port'a ellemiyorsunuz.
5-)Server Name kısmına serverinizin adını yazıyorsunuz. Örneğin TurkMMOMetin2. Save'ye basıyorsunuz.

Programın olduğu klasöre Exe kaydolmuştur Pack klasörünüzün içine koyabilrisiniz :) MC'de neymiş? :)

Gelelim Linkelere :)

VirusTotal:

Link 1 (Mega.co.nz):///
Link 2 (Dosya.Co):///
Link 3 (Dosya.Tc):///

Resminden linklerine kadar her şey kendi Uploadım'dır. Anlatım bana aittir. (Ç)Alıntı yapmayınız. Bir teşekkürü çok görmeyin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dosyada Trojen Var . Konu Kilit Bildirildi.

Baboş eğer amacım milletin bilgisayarına Trojen atmak olsaydı VirüsTotal koymazdım. Trojen tespit eden virüs programlarının ismine bi bak istersen. Ayrı bu programların zaten kendisi virüs :) Post kasmak içinde kilit bildirildi felan yapıpda milletin emeklerine yazık etme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri