Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Hepinize Multihackten Hile Yapmanın Esaslarını Gösterecem:
İlk Önce
Rar Şifresi www.turkmmo.com
Sonra
Rar Şifresi
Bundan Sonra İlkönce Antihileyi Bilgisayarım C:\Program Files\Metin2_Turkey Dosyasının İçine Çıkartıyoruz.Ama Bitmedi Arkadaşlar Hep Böle Yapıonuz Gerisini Okumuonuz Açılmıor Sonra Mesaj Üstüne Mesaj Ne Oldu Efendim Açılmadı Neyse Sonra Metin2 Turkeydeki Antihileye Sağ Tıklıyoruz Gönder Diyoruz Masaüstüne Kısayol Oluştura Basıyoruz.
Sonra Artık Metin2ye Antihileden Giriyoruz.
Bitmedi Şimdi Multihacke Giriyoruz Multihackte Bekliyoruz O Aşağıda Kalıyor
Antihileyi Açıyoruz Hangi Serversa Giriyoruz Mesela Benim Vilnius Ona Giriyoruz Ch Kaçsa Giriyoruz ( Tabi Hangisi Boşsa
) Karakterimizi Açıyoruz Bekliyoruz Açtığımız Zaman Metin2yi Aşağı İndiriyoruz Multihackte Salvaxy Yazan Yerde Bizim Kordinatlarımız Yazıyorsa Demekki Biz Ustayız
Ve En Eğlenceli Kısma Geldik
1.Eğer Gmsiz Bir Yerde Hayvan Çekmek İstiyorsan Lock Mobsa Bas!
2.Hayvanlardan Bıktın Yada Çok Kötü Saldırıyorlar Ozaman Unlockmobsa Bas!
3.Arkadaşın Atıyorum 617 826 da Ama Sen 352 478desin Multihacke Giriyoruz Salvaxy Yazan Yerin Solundakilere 617 Altındakine 826 Yazıyoruz Uçuyoruz
( Yanlış Anlamayın Şaka Işınlanıyoruz
)
4.Attack Speedden Kılıcının Hızlılığını Arttırılsın Ama Dikkatli Olun Tek Sayılı Yazmayın Atar Her Zaman Çift Sayılı Yapın Ama Tavsiyem Genellikle 12 Yapın On Diyin.
5.Adamınızın Hızını Arttırmak İstiyorsanız Movspeede Yazın Kaç Yapacaksanız Tavsiyemi 6 Felan Olsun Yoksa Uçuyor
Sonra On Diyin.
6.Adamınızın Hit Atackını Yani En Fazla Attack Demek Yani Şöyle Kırmızı Yere 600 Yazın Yanındaki 4 Yazın 4 Saldırıda Bir 600 Vursun Başka Birşeyde Olabilir Ben Öyle Biliyorum.
7.İşte En Güzel Şeye Geldik Bide Okunuz Varsa Attack Rangı On Yapın Adamınız Güçlensin Güzel Olsun
8.Combo Bunu Bende Çözmüş Değilim Ama Yinede Siz Onu 2 Yapın.
9.Mod Attacko Bu Sizin Saldırınızı Değiştirir Mesela Elinizde Mızrak Var Bu Veletlerden Birini Yaparsınız Bambu Kılıcı Gibi Vurursunuz Yanlış Anlamayın Vuruş Gücünüz Değişmez Sadece Stili Değişir.
Lütfen + Rep Yapana Kadar Canım Çıktı İyi Eğlenceler!
İlk Önce
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Rar Şifresi www.turkmmo.com
Sonra
Rar Şifresi
Bundan Sonra İlkönce Antihileyi Bilgisayarım C:\Program Files\Metin2_Turkey Dosyasının İçine Çıkartıyoruz.Ama Bitmedi Arkadaşlar Hep Böle Yapıonuz Gerisini Okumuonuz Açılmıor Sonra Mesaj Üstüne Mesaj Ne Oldu Efendim Açılmadı Neyse Sonra Metin2 Turkeydeki Antihileye Sağ Tıklıyoruz Gönder Diyoruz Masaüstüne Kısayol Oluştura Basıyoruz.
Sonra Artık Metin2ye Antihileden Giriyoruz.
Bitmedi Şimdi Multihacke Giriyoruz Multihackte Bekliyoruz O Aşağıda Kalıyor
Antihileyi Açıyoruz Hangi Serversa Giriyoruz Mesela Benim Vilnius Ona Giriyoruz Ch Kaçsa Giriyoruz ( Tabi Hangisi Boşsa
) Karakterimizi Açıyoruz Bekliyoruz Açtığımız Zaman Metin2yi Aşağı İndiriyoruz Multihackte Salvaxy Yazan Yerde Bizim Kordinatlarımız Yazıyorsa Demekki Biz UstayızVe En Eğlenceli Kısma Geldik
1.Eğer Gmsiz Bir Yerde Hayvan Çekmek İstiyorsan Lock Mobsa Bas!
2.Hayvanlardan Bıktın Yada Çok Kötü Saldırıyorlar Ozaman Unlockmobsa Bas!
3.Arkadaşın Atıyorum 617 826 da Ama Sen 352 478desin Multihacke Giriyoruz Salvaxy Yazan Yerin Solundakilere 617 Altındakine 826 Yazıyoruz Uçuyoruz
( Yanlış Anlamayın Şaka Işınlanıyoruz
)4.Attack Speedden Kılıcının Hızlılığını Arttırılsın Ama Dikkatli Olun Tek Sayılı Yazmayın Atar Her Zaman Çift Sayılı Yapın Ama Tavsiyem Genellikle 12 Yapın On Diyin.
5.Adamınızın Hızını Arttırmak İstiyorsanız Movspeede Yazın Kaç Yapacaksanız Tavsiyemi 6 Felan Olsun Yoksa Uçuyor
Sonra On Diyin.6.Adamınızın Hit Atackını Yani En Fazla Attack Demek Yani Şöyle Kırmızı Yere 600 Yazın Yanındaki 4 Yazın 4 Saldırıda Bir 600 Vursun Başka Birşeyde Olabilir Ben Öyle Biliyorum.
7.İşte En Güzel Şeye Geldik Bide Okunuz Varsa Attack Rangı On Yapın Adamınız Güçlensin Güzel Olsun

8.Combo Bunu Bende Çözmüş Değilim Ama Yinede Siz Onu 2 Yapın.
9.Mod Attacko Bu Sizin Saldırınızı Değiştirir Mesela Elinizde Mızrak Var Bu Veletlerden Birini Yaparsınız Bambu Kılıcı Gibi Vurursunuz Yanlış Anlamayın Vuruş Gücünüz Değişmez Sadece Stili Değişir.
Lütfen + Rep Yapana Kadar Canım Çıktı İyi Eğlenceler!