Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Rezillik

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan PORTOFINOO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Bu konuyu açmamda ki amaç oyunda kendini adammış gibi tanıtan ama aslında iftiracının teki ve aciz insanlar olan bazı kişilerin gerçek yüzlerini bütün herkesin görmesi ve bilgi sahibi olmalarıdır.

1) Bu şahıslar yaklaşık 2 ay boyunca benimle uğraştılar ve 2-3 kişi toplaşıp beni tek kesmeye çalıştılar filan, oyunda olan kişiler gayet iyi bilirler SanGreAzul loncası gayet kalabalıktı ancak şuan bu şahıslardan eser bile kalmadı buda itirafları.




2) Bu şahıslar benim arkadaşım olan Velat'a iftira atarak hırsız demişlerdi ve 60 gün ban attırmıştık Winci nickli charlarına ancak 2 ay boyunca benimle düşman olan adamlar banlarını açtırabilmek için gururlarını bir köşeye bırakıp "artık senin yanındayız" diyebilecek kadar düşmüşlerdir.




3) Aylardan beridir Olmeca nickli hesaplarının soyulmasından Velatı suçlu tutan ve adını çıkarmaya çalışan adamlar aslında velata teşekkür etmeleri gerektiğinin farkında ancak iftira atmak bunlarda gelenek haline geldiğinden gerçekleri söyleyemiyorlar burada da göreceğiniz gibi ben ona olayı anlatıyorum oda beni onaylıyor.



4) Uzun zamandır oyunda olan herkes bilir bu şahısların nasıl Velata hırsız damgası vurmaya çalıştıklarını ancak gördüğünüz gibi velatın hırsız olmadığını onlarda gayet iyi biliyorlar ancak bu tür karakterde ki adamlar hiç utanmadan çekinmeden iftira atabiliyorlar.




5) Bu adamlar benide kullanmaya çalıştılar açıkcası cin olmadan adam çarpmaya çalıştılar amaçları benim ticket atıp banlarının geri açılması yönünde ricada bulunmamdı ancak bu adamların karakterini çok iyi bildiğimden bende onların ağızlarından gerçekleri öğrendim şu sıralar yine eskisi gibi bana düşman olmaya başladılar bunun sebebi ise banlarının açılmayacağını anlamış olmalarıdır. 60 Gün Winci ve 120 Gün Aga0000404 nickli charları ban yemiştir.

En son oyunu bıraktık diye konu açtılar ve konuda ellerinde kalan son charın'da soyulduğunu iddia ettiler
ancak o charda ki itemlerin çalındığınada kimse inanmadı çünkü ZeyiL nickli şamanlarına birden bire item geldi yani bu adamlar artık oyunda barınamayacağını anlayınca oyunu bıraktık deyip yan charlarında oynamaya devam ediyorlar zaten bu tür iftiraları ve yalanları söyleyen adamlara kim inanır ki?

Konu bu: http://www.turkmmo.com/oyuncular-arasi-iletisim-ely3/3067684-olmeca-aga0000404-aga0404-winci.html


Bu konu oyuncuları bilgilendirmek için açılmıştır kimin ne olduğunu herkesin görmesi içindir. Bu serverde hiç kimse sebepsiz yere ban yemez burada'da gördüğünüz gibi önce iftira atıp daha sonrada hırsız değil diyebiliyorlar. Birde bu konuyu açtım diye onları önemsediğimi filan düşünmeyin biz oyunu doğru düzgün oynayanlar olarak bu tür adamların ne mal olduklarını sizlere göstermek boynumuzun borcu olduğundan açtım. Herkese iyi forumlar.
:D :D cem abi :D :D :D :D :D Rezil ettin adamı yazık oldu :D :D :D :D
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst