HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Aradığım Özellikler ;
1-) 1 yada 2 GB Server olacak Fiyat Maksimum 40 TL
2-) Otopack verecek
3-) .Org yada .com yada .net verecek
4-) Filesleri güncel olacak elbette hatalar olabilir ama serveri çökertecek kadar olmasın .
5-) Destek , Market , Forum olacak
6-) Site FTP Bilgiler verilecek .
7-) Admin paneli verecek
Trust bilişim den almayı planlıyodum ama satışlar kapanmış o yüzden yeni firma arıyorum..
YS BELGESİ OLMAYANLAR VE FORUMDA SATIŞ YAPMAYANLAR MESAJ ATMASIN
SKYPE .: burak.atalay41
1-) 1 yada 2 GB Server olacak Fiyat Maksimum 40 TL
2-) Otopack verecek
3-) .Org yada .com yada .net verecek
4-) Filesleri güncel olacak elbette hatalar olabilir ama serveri çökertecek kadar olmasın .
5-) Destek , Market , Forum olacak
6-) Site FTP Bilgiler verilecek .
7-) Admin paneli verecek
Trust bilişim den almayı planlıyodum ama satışlar kapanmış o yüzden yeni firma arıyorum..
YS BELGESİ OLMAYANLAR VE FORUMDA SATIŞ YAPMAYANLAR MESAJ ATMASIN
SKYPE .: burak.atalay41
Merhaba;
Istekleriniz verdiginiz fiyatla uyusmuyor lutfen düsünerek ve hesap ederek konu aciniz.
Istekleriniz verdiginiz fiyatla uyusmuyor lutfen düsünerek ve hesap ederek konu aciniz.
Ben düşündümde konu açtım canım kardeşim Trust bilişim satısa devam etse ondan alırım merak etme sen ilk önce git rank al öyle konus hadi kolay gelsinMerhaba;
Ben düşündümde konu açtım canım kardeşim Trust bilişim satısa devam etse ondan alırım merak etme sen ilk önce git rank al öyle konus hadi kolay gelsin
TrustBilisim RANKI Var Satışı Yok.
TrustBilisim RANKI Var Satışı Yok.
Cok konuşmada yazıklarımı iyi oku teknik bi sorun nedeniyle satışlar durdu ...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)