ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Salay

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan WaxWhineGOD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WaxWhineGOD

Level 1
Üye
Konular
2
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 12 Ay
Başarım Puanı
22
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selamın aleykum arkadaşlar Salay bilişim nasıl bilirsiniz ?
güvenilirmi fileslerınde acık varmı

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

salay ile çalışmadım ama biraz arastırmalarıma gore tavsiye etmiyorum. Sorunlu olarak şikayet vs forumlarda gözukmektedir.

Çalışmadıgını belirtiyorsun
Kötü oldugumuzu nereden biliyosun?
Müşteri kendi sorunu ile ilgili problemiyle şikayet açıyorsa bu kötü tavsiyesiz anlamına mı geliyor?
Günde onlarca teslmiat yapıyoruz bi desteğe 24 saat cevap yazma süremiz varken bazen 1 dk geçmeden yazıyoruz bazende 20 saat'te buda normal olarak kişisel ihtiyac v.s tamamlıyoruz.

Bilip bilmeden veya çok bilmişlerin konuşması öyle bir canımızı sıkıyor ki bazen Metin2 den çekilesimiz geliyor. Sadece siz gibiler yüzünden
salay ile çalışmadım ama biraz arastırmalarıma gore tavsiye etmiyorum. Sorunlu olarak şikayet vs forumlarda gözukmektedir.

arkadaşlar bilgi verirmısnız...

Müşteri kendi sorunu ile ilgili problemiyle şikayet açıyorsa bu kötü tavsiyesiz anlamına mı geliyor?
Günde onlarca teslmiat yapıyoruz bi desteğe 24 saat cevap yazma süremiz varken bazen 1 dk geçmeden yazıyoruz bazende 20 saat'te buda normal olarak kişisel ihtiyac v.s tamamlıyoruz.

Bilip bilmeden veya çok bilmişlerin konuşması öyle bir canımızı sıkıyor ki bazen Metin2 den çekilesimiz geliyor. Sadece siz gibiler yüzünden

adamlar hakli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri