- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 12 Ay
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Selamın aleykum arkadaşlar Salay bilişim nasıl bilirsiniz ?
güvenilirmi fileslerınde acık varmı
güvenilirmi fileslerınde acık varmı
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
salay ile çalışmadım ama biraz arastırmalarıma gore tavsiye etmiyorum. Sorunlu olarak şikayet vs forumlarda gözukmektedir.
Çalışmadıgını belirtiyorsun
Kötü oldugumuzu nereden biliyosun?
Müşteri kendi sorunu ile ilgili problemiyle şikayet açıyorsa bu kötü tavsiyesiz anlamına mı geliyor?
Günde onlarca teslmiat yapıyoruz bi desteğe 24 saat cevap yazma süremiz varken bazen 1 dk geçmeden yazıyoruz bazende 20 saat'te buda normal olarak kişisel ihtiyac v.s tamamlıyoruz.
Bilip bilmeden veya çok bilmişlerin konuşması öyle bir canımızı sıkıyor ki bazen Metin2 den çekilesimiz geliyor. Sadece siz gibiler yüzünden
- Konular
- 122
- Reaksiyon Skoru
- 150
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 22 Gün
- Başarım Puanı
- 140
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
salay ile çalışmadım ama biraz arastırmalarıma gore tavsiye etmiyorum. Sorunlu olarak şikayet vs forumlarda gözukmektedir.
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 12 Ay
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
arkadaşlar bilgi verirmısnız...
- Konular
- 18
- Reaksiyon Skoru
- 61
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 9 Ay
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Çalışmadıgını belirtiyorsun
Müşteri kendi sorunu ile ilgili problemiyle şikayet açıyorsa bu kötü tavsiyesiz anlamına mı geliyor?
Günde onlarca teslmiat yapıyoruz bi desteğe 24 saat cevap yazma süremiz varken bazen 1 dk geçmeden yazıyoruz bazende 20 saat'te buda normal olarak kişisel ihtiyac v.s tamamlıyoruz.
Bilip bilmeden veya çok bilmişlerin konuşması öyle bir canımızı sıkıyor ki bazen Metin2 den çekilesimiz geliyor. Sadece siz gibiler yüzünden
- Konular
- 24
- Online süresi
- 12h 41m
- Reaksiyon Skoru
- 22
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 71
- MmoLira
- 74
- DevLira
- 0
adamlar hakliÇalışmadıgını belirtiyorsun
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)