Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

yapcanız işin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mspazu45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 360
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mspazu45

Level 1
Üye
Konular
7
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 4 Gün
Başarım Puanı
20
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

IPaZu45 nickli çarım ban yedi gm msn adresimi bilmedgim için kaç gün yedigini bilmiyorum 3 haftadır çar ban lı neden yedgimide bilmiyorum size soruyorum 1 gün yedi diyonuz sonra çar 3 haftadır acık degil diyom foruma gir ordan bak diyonuz foruma girmeye calısyom cok fazla hatalı şifre girdiniz 15 dk sonra tekrar deneyin diyor yani siz de ne yapcanızı bilmiyonuz bende böyle iş mi olur nerde eskii mmodaki gm lerr.... bi yardımcı olun artık

Siteden giriş yapınız düzelir, düzelmes ise
adresine bildirebilirsiniz, @erdemaa;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Elym2 sitesine ID ve ŞİFRE giriş yaparak düzeltebilirsiniz.Aksi takdirde DESTEK TALEBİ'nde bulunabilirsinizi.

kaç kere bulundur kardesım car 1 gün ban yemiş diyorlar ben diyom car 3 haftadır kapalı ozaman elymt2 forumdan bak dıyorlar hep erteliyorlar forumada giremiyorum 15 dk bkle felan diyor

kaç kere bulundur kardesım car 1 gün ban yemiş diyorlar ben diyom car 3 haftadır kapalı ozaman elymt2 forumdan bak dıyorlar hep erteliyorlar forumada giremiyorum 15 dk bkle felan diyor

Elymt2 sayfasından hesabına giriş yaptınmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri