farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

HackShield V8.5 - 1000 Online Ve Üzeri Serverlere Bedava HackShield Kampanyası!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MysticGame
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

MERHABALAR!
Çoğunuz beni karacabay-yazılım'dan tanıyorsunuz , bu yaz açılan serverlerin sayısının arttığını görerek benimde gelişmekte olan serverlere bir katkım olsun istedim ve +1000 Onlineli metin2 serverlerine bedava hackshield v8.5'i kurmaya karar verdim eğer sizinde +1000 onlineli serveriniz varsa skype adresimden benimle iletişime geçebilirsiniz.

MERHABALAR!
Çoğunuz beni karacabay-yazılım'dan tanıyorsunuz , bu yaz açılan serverlerin sayısının arttığını görerek benimde gelişmekte olan serverlere bir katkım olsun istedim ve +1000 Onlineli metin2 serverlerine bedava hackshield v8.5'i kurmaya karar verdim eğer sizinde +1000 onlineli serveriniz varsa skype adresimden benimle iletişime geçebilirsiniz.

kardeşim +1000 onlineli serverde zaten illaki hackshield koruması olur önemli olan yükselicek olan serverlere yardımcı olmak;

alıntı olarak cevap yazabilirsen memnun olurum :)

kardeşim +1000 onlineli serverde zaten illaki hackshield koruması olur önemli olan yükselicek olan serverlere yardımcı olmak;

alıntı olarak cevap yazabilirsen memnun olurum :)

kendi emeğiyle 1000 online yapıpda para harcamak istemeyen kişiler olabilir bende onlara yardımcı olmak amacıyla yapıyorum :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri