TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

Metin2 GM Takip Programı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alihan0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alihan0

Winter is Coming
TM Üye
Konular
50
Reaksiyon Skoru
16
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 6 Ay 16 Gün
Başarım Puanı
75
MmoLira
10
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar sizlerle biraz önce bitirdiğim gm takip programını paylaşacağım...

Bu aslında bir program değildir microsoft officenin bize sunduğu imkanları değerlendirerek oluşturduğum bir arayüzdür.

Bu arayüzde Neler yapabilirsiniz?

*GM lerinizi daha yakından ve zahmetsizce takip edebilirsiniz...
* Serverlerinizi daha yakından takip edebilirsinizi...

Evet arkadaşlar yapmamız gereken çok basit önce indirme linkini verelim:

VİRÜS TOTAL LİNK

DOSYA LİNK

Buradan dosyamızı indirelim. 1-2 mb birşey zaten...

######### KURULUM ##############
Dediğim bigi bu bir program değildir. size verdiğim rar dosyasından 2 adet dosya çıkacak

=> gmtakip.accdb
=>gmtakip.accdb içinde Game Master Takip kısayolu
yapmanız gerekenler çok basit gmtakip.accdb dosyamızı belgelerim klasörünün içine atıyoruz. başka bir klasöre atmayın!!!

kısayolumuz masaüstünde kalıyor ve çift tıklayarak giriş yapabiliyoruz....

karşımıza 3 adet buton çıkıyor zaten:

gm takip
server takip
kaydet çık

=> gmtakip butonuyla açtığımız tabloya veri girişlerini uygun yaparak kaydedebiliyoruz.
bu ne işime yarayacak diyen bir arkdaş var aranızda kesin. şu işe yarayacak eğer 2-3 serverin varsa ortalama 7-8 gm olur. sen tek tek notepad ile kayıt tutabilirsin. bu arayüz bu işi kolaylaştırıyor....

=> server takip
serverlerinizin bilgilerini kaydedebilirsiniz...

buda eğer büyük iş yapıp saltanat mt2 ve ya elymt2 gibi birden çok sunucu almak isterseniz hafızanızı zorlamamaya yarıyor. eğer birden fazla server olursa birden fazla mysql birden fazla putty ve filezilla bilgilerine ihtiyacın olur. bu kadar bilgiyi notpadlere yazmaya kalksan bilgisayarın çöp yığınına döner. dönmedi diyelim. serverde acil işin var hangi ip hangi serverin diye hatırlayana kadar yapacağın işini ututursun :) yani kullanmanız iyi olur :)

NOT1: Bu arayüzün internetle hiçbir alakası yoktur hiçbir veri alışverişi yapılamaz. güvenle veri girdisi yapabilirsiniz.

NNOT2: Bu arayüzü biraz önce bitirdim ve sadece turkmmo ya özel olarak paylaşıyorum. lütfen başka bir yerde görürseniz bana bildirin...

NOT3: Eğer bir eksiklik olduğunu düşünüyorsanız ve ya bunun benzerlerinden kendinize özel yaptırmak istiyorsanız skype den mesaj atabilirsiniz ücretsiz yaparım : gokturkmt2

NOT4: bu biraz aceleye geldiği için tasarımı kötü oldu idare edin 2.sini paylaştığımda çok daha güzel olacak.

NOT5: bunu okuyan sayın yetkili kişi konu %60 oranında yanlış yerde ama ben bu dosyayı erde paylaşablirim bilemedim... o yüzden burası uygun göründü gözüme. yanlış yerdeyse kapatma bi zahmet taşı ilk dosya paylaşımım hevesimi kırma. çok sağolun....
UMARIM İŞİNİZE YARAR

Son düzenleme:
@alihan0; Konuya virüs total ekler misin ?

sitesine girip dosyayı taratıp url kısmını konunuza ekleyin. @alihan0;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri