mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Savunma Bonusları Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PerseuSs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 286

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Acaba 2.serverda Olupta 1.serverda Olmayan Edit İtemlerde Karakter Ve Silah savunmaları niye Yok.Ben Şimdi Edit Alırken Savunma Dizemiyecekmiyim İlla 2.serverdamı Oynamak Gerek Zaten Onlıne Sayısı İçler Acısı 2.serverın.

Ayrıca Bu Edit İtemler Nıye Bu Kadar Pahalı Eskıden 90 lvl Silahlar Ve İç İtemler 25ti Şimdi 50 olmuşlar Kusura Bakmayında Böyle Bi Uygulama Ve Fiyat Sistemiyle Ne Para Kazanırsınız Ne Oyuncu Çekersiniz.
Kolay Gelsin.
Bu Oyunu 2010 dan Beridir Oynuyordum 2012de Bıraktım Geri Döneyim Dedimde Gerçekten Eski Ortam Kalmamış.Graciadaki O Günlerimi Gerçekten Özlüyorum Keşke M2-Tr Olarak Kalsaydı Bu Oyun Türkay Kendi Başınada İdare Edebilirdin.

Bir Tane Açıklama Gelmemiş Ben MAntıklı Bir Cevap İstiyorum 2side Editli Server Ne Farkı Var Niye Bu Kadar Pahalı Ayrıca 2.serverda Ciddi Online Sıkıntısı Var Eskiden Kırmızı Bayrak ch1de Balıkçının Orda En Az 50 Kişi Olurdu Toplanıp Orda Vs Atardık Pazarlar Oraya Kadar Gelirdi Ayrıca Mavi Bayrak Depo Arkası Gerçekten Bu Oyunun Ruhu Gitmiş

kraliyetim param editlerim vs. vardı çarımın ve msnmi unuttum gm tekrar oyuna başlamak istiyorum görürsen mesaj at.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri