- Konular
- 254
- Reaksiyon Skoru
- 328
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 155
- MmoLira
- -9
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Öncelikle Turkmmo'da reklamları ve onlarca müşterisi olduğundan dolayı bu firmaya güvendim ama malesef güvenim boşa çıktı. Turkmmo'da reklamı olan bir firmanın böyle alçalacağını asla düşünmemiştim ama demekki oluyormuş. İnşallah bundan sonra bu firmanın rankı ellerinden alınır ve diğer müşteriler mağdur olmaz.
Evet bikaç gündür pvp server kurmak için bilişim şirketlerini araştırıyordum. Esilagamers'i görünce direk onlardan almak istedim. Kendi sitelerinde olan Canlı Destek ekibiyle görüşmeler yaptım. Oldukça ilgili ve profesyonel duruyolardı. Bende güvendim ister istemez.
Skype adreslerini alıp konuşmaya başladım.
Kendileriyle anlaştık ve paypal üzerinden 30$ karşılığında 4GB paketlerinden faydalanabileceklerimi söylediler.
Gördüğünüz üzere buraya kadar her şey normal.
Kendilerine ne zaman teslim alırım diye sorduğumda 'Şimdi Kurarız' cevabını aldım.
Bende inanıp hemen parayı yolladım paypal üzerinden.
Buyrun faturaları burada. Ayrıca işlem özetide mevcut.
Buda işlem özeti (Gerekirse linkini yetkililere ulaştırabilirim)
Aradan 3 saat geçmesine rağmen skype üzerinden cevap alamadım
Tekrar sitelerindeki canlı desteğe başvurdum. Onlardan da cevap alamadım. Ve ayriyetten canlı destekten engellendim şuan mesaj atamıyorum.
Evet benim yapabileceklerim bu kadar. Kanıtlarım bu kadar.
Yetkililerden gereğinin yapılmasını arz ediyorum.
Evet bikaç gündür pvp server kurmak için bilişim şirketlerini araştırıyordum. Esilagamers'i görünce direk onlardan almak istedim. Kendi sitelerinde olan Canlı Destek ekibiyle görüşmeler yaptım. Oldukça ilgili ve profesyonel duruyolardı. Bende güvendim ister istemez.
Skype adreslerini alıp konuşmaya başladım.
Kendileriyle anlaştık ve paypal üzerinden 30$ karşılığında 4GB paketlerinden faydalanabileceklerimi söylediler.
Gördüğünüz üzere buraya kadar her şey normal.
Kendilerine ne zaman teslim alırım diye sorduğumda 'Şimdi Kurarız' cevabını aldım.
Bende inanıp hemen parayı yolladım paypal üzerinden.
Buyrun faturaları burada. Ayrıca işlem özetide mevcut.
Buda işlem özeti (Gerekirse linkini yetkililere ulaştırabilirim)
Aradan 3 saat geçmesine rağmen skype üzerinden cevap alamadım
Tekrar sitelerindeki canlı desteğe başvurdum. Onlardan da cevap alamadım. Ve ayriyetten canlı destekten engellendim şuan mesaj atamıyorum.
Evet benim yapabileceklerim bu kadar. Kanıtlarım bu kadar.
Yetkililerden gereğinin yapılmasını arz ediyorum.
- Konular
- 6,986
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 7d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 1,833
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 494
- MmoLira
- 6,585
- DevLira
- 0
Firmanın forumda rankı olan bir üyeliği yok sadece standart ücretli reklamı var
Turkmmo bünyesinde reklamı yada rankı olan firmalara sorunsuz diye garanti vermiyor.
Turkmmo bünyesinde reklamı yada rankı olan firmalara sorunsuz diye garanti vermiyor.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...