Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ya bi emek bi emek sorma.Full+full adam dolu ely3 emek verenler daha yolun yarısında 

ne bu mt2 ye mmomt2 de iken basladım sen ne zaman basladın m2tr ile mmo birlesincemi simdi yürü git sendemi hayal ettigimiz set la olum 11k vuruoz kritik 22k girio ama sen öle dersen öle olsun katakomb da savastık hatırladınmı 4 k vuruodun ? onu göz önünde bulundur senin set 1-1 seti sarı 1 de kavga etmiştik ilk sen yatıyodun cünkü 1-1 takıodun ruh vurusu bi kritiksiz 11k bide kritikli 7k giriodu bunu açıklasana bi ?? 7.5k düşüş gösterdi he sen bide cahilsin bak orda kritikli 7k yazıo sölesene bi kalkan mı taktında 7.5k düşüş gerçekleşti
Ulan sen ne yalancı bi insansın lan gel bana 22k at oyunu bırakıcam üçkağıtçı herif ömründe 1 kere kritkle 11k attın ya ona şimdi 22k 33k 44k dersin oyunu öğren bi ben oyuna başladığımda m2-trde Gracia vardı bilen bilir 3-4 sene önceydi. Pixy e geçtik setler 20/20/20/20 ydi destana aktarılınca oranların hepsi 10/10/10/10 oldu bi halt bilmeden konuşma uza git şimdi bu konudan gereksiz yorumlar yaparak benim asabımı da bozma. Yaşın en fazla 8 senin. Hadi sen git hile açtım ben diyip ban ye, sonra gidip millete söv Hadi uza konudan.bu konuda da post kasma
Ulan sen ne yalancı bi insansın lan gel bana 22k at oyunu bırakıcam üçkağıtçı herif ömründe 1 kere kritkle 11k attın ya ona şimdi 22k 33k 44k dersin oyunu öğren bi ben oyuna başladığımda m2-trde Gracia vardı bilen bilir 3-4 sene önceydi. Pixy e geçtik setler 20/20/20/20 ydi destana aktarılınca oranların hepsi 10/10/10/10 oldu bi halt bilmeden konuşma uza git şimdi bu konudan gereksiz yorumlar yaparak benim asabımı da bozma. Yaşın en fazla 8 senin. Hadi sen git hile açtım ben diyip ban ye, sonra gidip millete söv Hadi uza konudan.bu konuda da post kasma
Haksız Olan Kızar
aynı senin kızdıgın gibiHaksız Olan Kızaraynı senin kızdıgın gibi
Adamın asabını bozarsan sinirlenir , haksız olan sinirlenmez saçma sapan şeyler yazıyorsun insanı sinir etmek için. dediğin her şeye cevap verdim apışıp kaldın yazıcak şey bulamıyorsun saçma saçma şeyler yazıyorsun uza bu konudan uğrama bile bundan sonra bu konuya
yolun yarısında degil sizin gibi işsiz degillerYa bi emek bi emek sorma.Full+full adam dolu ely3 emek verenler daha yolun yarısında![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)