M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle

Freebsd 7.2 | Php | VPS - VDS | Linux | Cs 1.6 | Database |Ve fazlası içeri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SulhBilisim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

SulhBilisim

Level 5
TM Üye
Konular
64
Online süresi
4h 13m
Reaksiyon Skoru
20
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 6 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
113
MmoLira
114
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

# 18.06.2018 güncelleme tarihi :)

Arkadaşlar, kardeşler ben bu konuyu yazdığımda 15 yaşındaydım bilgisayara meraklıydım; yazılıma, elektroniğe kısacası herşeyine inatla sabrettim okudum, öğrendim ve hepinize tavsiyem eğer bu işe meraklıysanız peşini bırakmayın. Ben şu anda akdeniz üniversitesinde bilgisayar mühendisliği okuyorum :)

Googlede ioncube mantığı ile ilgili video ararken denk geldim 4 yıl önce açtığım bu konuyu buldum anılarım depreşti bunuda eklemek istedim. :)

___________________________________________________________________________________

SULHBİLİSİM'İ TEK BAŞIMA 3 AY DEVAM ETTİRDİM 30'U AŞKIN MÜŞTERİ İLE KAPATTIM 2 AY ARA VERDİM YENİ İŞ ARIYORUM.

Ad : OKTAY
Soyad : ŞERİF
Yaşadığınız Yer : Antalya
Tecrübe : 5 Yıl

İletişim Bilgileri : Tel : Firmaya Özel Olarak Atılır. Mail : snopy_862@hotmail.com [ 8'i aşkın yıldır bu mail üzerindeyim ]

Çalışma Saatleri:
Firmanın Bana Verebileceği Çalışma Saatlerine Uyumluluk Gösterebilirim.

YAPABİLECEKLERİM

1. FREEBSD 7.2
2. WİNDOWS SERVER 2008 R2 KURULUM, İP VS AYARLARI [ HAZIR MÜŞTERİYE TESLİM ETME ]

3. LİNUX KURULUM
4. METİN2 HATALARINA ÇÖZÜM [ TÜMÜ ]
5. COUNTER STRİKE 1.6 KURULUM PLUGİN VS YAZMA [ ELİMDE 1500TL DEĞERİNDE 1 YIL ÖNCE YAZILMIŞ CS PANELİ BULUNMAKTA! ]

6. WEB SİTE WHMCS, MyBB, vBulletin FORUM VS DATABASE KURULUMLARI
7. PUTTY SCRİPTİ YAZMA
8. METİN2 OYUN İÇİ EDİTLEME
8. SİTE DÜZENLEME
9. PHP SİTE KODLAMA [ YAPACAĞIM FİRMADAN HAKKIMI ALIRIM ] 2 adet kendi yapımım site: argisa.com.tr , oceansunucu.com

10. SİTE, OYUN İÇİ DESTEK [ ÇALIŞACAĞIM FİRMA METİN2 vs SATIŞI YAPIYOR İSE ]
11. RESELLER, HOSTİNG VS HATALARINA ÇÖZÜM
12. PACK AYARLAMA VE DÜZENLEME
13. PLUGİN YAZMA
14. LİVEZİLLA KURULUM

BİR KAÇ ÖZELLİK DAHA..

Not : Mail Atarsanız Daha Makbule Geçer.

27Dor0.png

Son düzenleme:
3 Ayda 30 tane müşterimi yaptın :) ben 1 ayda 183 referansa ulaşmıştım, sen sektörü bırak yada o yazıyı değiştir :) :) :)

3 Ayda 30 tane müşterimi yaptın :) ben 1 ayda 183 referansa ulaşmıştım, sen sektörü bırak yada o yazıyı değiştir :) :) :)

Maşallahta sizin işleriniz beni ilgilendirmiyor tek ilgilenemediğim için sınırda bıraktım her müşterimde en az 2 ay benimle çalıştı :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri