- Konular
- 64
- Online süresi
- 4h 13m
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 113
- MmoLira
- 114
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
# 18.06.2018 güncelleme tarihi 
Arkadaşlar, kardeşler ben bu konuyu yazdığımda 15 yaşındaydım bilgisayara meraklıydım; yazılıma, elektroniğe kısacası herşeyine inatla sabrettim okudum, öğrendim ve hepinize tavsiyem eğer bu işe meraklıysanız peşini bırakmayın. Ben şu anda akdeniz üniversitesinde bilgisayar mühendisliği okuyorum
Googlede ioncube mantığı ile ilgili video ararken denk geldim 4 yıl önce açtığım bu konuyu buldum anılarım depreşti bunuda eklemek istedim.
___________________________________________________________________________________
SULHBİLİSİM'İ TEK BAŞIMA 3 AY DEVAM ETTİRDİM 30'U AŞKIN MÜŞTERİ İLE KAPATTIM 2 AY ARA VERDİM YENİ İŞ ARIYORUM.
Ad : OKTAY
Soyad : ŞERİF
Yaşadığınız Yer : Antalya
Tecrübe : 5 Yıl
İletişim Bilgileri : Tel : Firmaya Özel Olarak Atılır. Mail : snopy_862@hotmail.com [ 8'i aşkın yıldır bu mail üzerindeyim ]
Çalışma Saatleri:
Firmanın Bana Verebileceği Çalışma Saatlerine Uyumluluk Gösterebilirim.

Arkadaşlar, kardeşler ben bu konuyu yazdığımda 15 yaşındaydım bilgisayara meraklıydım; yazılıma, elektroniğe kısacası herşeyine inatla sabrettim okudum, öğrendim ve hepinize tavsiyem eğer bu işe meraklıysanız peşini bırakmayın. Ben şu anda akdeniz üniversitesinde bilgisayar mühendisliği okuyorum

Googlede ioncube mantığı ile ilgili video ararken denk geldim 4 yıl önce açtığım bu konuyu buldum anılarım depreşti bunuda eklemek istedim.

___________________________________________________________________________________
SULHBİLİSİM'İ TEK BAŞIMA 3 AY DEVAM ETTİRDİM 30'U AŞKIN MÜŞTERİ İLE KAPATTIM 2 AY ARA VERDİM YENİ İŞ ARIYORUM.
Ad : OKTAY
Soyad : ŞERİF
Yaşadığınız Yer : Antalya
Tecrübe : 5 Yıl
İletişim Bilgileri : Tel : Firmaya Özel Olarak Atılır. Mail : snopy_862@hotmail.com [ 8'i aşkın yıldır bu mail üzerindeyim ]
Çalışma Saatleri:
Firmanın Bana Verebileceği Çalışma Saatlerine Uyumluluk Gösterebilirim.
YAPABİLECEKLERİM
2. WİNDOWS SERVER 2008 R2 KURULUM, İP VS AYARLARI [ HAZIR MÜŞTERİYE TESLİM ETME ]
3. LİNUX KURULUM
4. METİN2 HATALARINA ÇÖZÜM [ TÜMÜ ]
5. COUNTER STRİKE 1.6 KURULUM PLUGİN VS YAZMA [ ELİMDE 1500TL DEĞERİNDE 1 YIL ÖNCE YAZILMIŞ CS PANELİ BULUNMAKTA! ]
6. WEB SİTE WHMCS, MyBB, vBulletin FORUM VS DATABASE KURULUMLARI
7. PUTTY SCRİPTİ YAZMA
8. METİN2 OYUN İÇİ EDİTLEME
8. SİTE DÜZENLEME
9. PHP SİTE KODLAMA [ YAPACAĞIM FİRMADAN HAKKIMI ALIRIM ] 2 adet kendi yapımım site: argisa.com.tr , oceansunucu.com
10. SİTE, OYUN İÇİ DESTEK [ ÇALIŞACAĞIM FİRMA METİN2 vs SATIŞI YAPIYOR İSE ]
11. RESELLER, HOSTİNG VS HATALARINA ÇÖZÜM
12. PACK AYARLAMA VE DÜZENLEME
13. PLUGİN YAZMA
14. LİVEZİLLA KURULUM
BİR KAÇ ÖZELLİK DAHA..
Not : Mail Atarsanız Daha Makbule Geçer.
Son düzenleme:
- Konular
- 64
- Online süresi
- 4h 13m
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 113
- MmoLira
- 114
- DevLira
- 0
Günceldir.
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
3 Ayda 30 tane müşterimi yaptın
ben 1 ayda 183 referansa ulaşmıştım, sen sektörü bırak yada o yazıyı değiştir

ben 1 ayda 183 referansa ulaşmıştım, sen sektörü bırak yada o yazıyı değiştir

- Konular
- 64
- Online süresi
- 4h 13m
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 113
- MmoLira
- 114
- DevLira
- 0
3 Ayda 30 tane müşterimi yaptınben 1 ayda 183 referansa ulaşmıştım, sen sektörü bırak yada o yazıyı değiştir
![]()
![]()
![]()
Maşallahta sizin işleriniz beni ilgilendirmiyor tek ilgilenemediğim için sınırda bıraktım her müşterimde en az 2 ay benimle çalıştı

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)