Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Bymesmes burdamisin yorumlarimi oku @bymesmes
Son düzenleme:
Bymesmes önemli deÄ£ul yeni başlaman benim rütbe captaain sen rutbesi iyi olanlari lt alirsin sonra gerekirse leaderlige alirsin simdi millet clan aÄmakla uğraşmaz millette istek var sen aç gerisi allah kerim gelirler
Hocam uzun süredir oynamıyorum oyunu siz klan kurarsanız tekrardan döneceğim siz kurun ben LT niz olurum yardımcı olurum daha önce bulaştım klan kuruculuğuna biraz stresli ve yorucu iş en aktif adamın olması gerekiyor ben o kadar çok aktif olamam ama her zaman yanınızda olurum.
Rütbeleri bile unutmuşum kullandığım hesap bu
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.bende gelebilirim
Bymesmes burdamisin yorumlarimi oku @bymesmes
Kardeşim Tekrar Açılsa Güzel Olur veya şuan açıksa clan link atarmısın?
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.kesin geliyorum![]()
Arkadaşlar hepinizin yorumlarını okudum ilginiz için teşekkürler
Para lazımdı karakterlerimi sattım o yüzden uzak kaldım, yeni karakterimle clanı bu gece ya da sabaha karşı açıp hepinizi davet edicem, konuya linkini ekleyeceğim 
Ben çoğunlukla oyunda olurum özellikle geceleri. Oyunda olmadığımda ve clanda çok kişi online'nken forumda olurum ÖM attığınızda oyuna girerim clan maçı atarız sürekli

Beklemede kalın sabaha doğru clan linki koyarım

Eğlence başlasın

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)