DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle

ÖNERİ: TurkMMO Clan ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ßyMesMes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

4 mü olduk :D bu arada ben açıyım clanı clan ismi önerisi pls

Point Blank olsa gelirdim ama crossfire bana göre değil. :)

Düşünmeniz yeter :)

Benim için de tam tersi :) eski kartal hesabımı unuttum yeni bir hesap açıp gelirim @ßyMesMes;

İlgine teşekkürler, clanı şimdiden açalım derseniz arkadaşlar 4 kişi iken açalım devamını clanı açıp çabalayım mı dersiniz yoksa toplandıktan sonra mı açalım dersiniz nasıl yapalım :)

4 mü olduk :D bu arada ben açıyım clanı clan ismi önerisi pls

Yukarıda dediğim gibi şimdiden açalım mı yoksa bekleyelim mi? Birde eğer ki sürekli ZP çeken bir oyuncuysan clanı sen aç çünkü üye kapasitesi Lt kapasitesi gibi şeyler alacağız clana ZP lazım :)

ßyMesMes;17181249' Alıntı:
Düşünmeniz yeter :)

İlgine teşekkürler, clanı şimdiden açalım derseniz arkadaşlar 4 kişi iken açalım devamını clanı açıp çabalayım mı dersiniz yoksa toplandıktan sonra mı açalım dersiniz nasıl yapalım :)

Yukarıda dediğim gibi şimdiden açalım mı yoksa bekleyelim mi? Birde eğer ki sürekli ZP çeken bir oyuncuysan clanı sen aç çünkü üye kapasitesi Lt kapasitesi gibi şeyler alacağız clana ZP lazım :)

gp ve zp a.ısından baya fakirim maalesef oyunu çok fazla oynamıyorum aynı senin gibi ya arkadaş çağırırsa ya da canım sıkılırsa

Point Blank olsa gelirdim ama crossfire bana göre değil. :)

Benim için de tam tersi :) eski kartal hesabımı unuttum yeni bir hesap açıp gelirim @ßyMesMes;

gp ve zp a.ısından baya fakirim maalesef oyunu çok fazla oynamıyorum aynı senin gibi ya arkadaş çağırırsa ya da canım sıkılırsa

O zaman clanı ben açayım ben oyuncu ve lt sınırı dolduğu an ZP çekerim o konuda sıkıntım yok :) Clanı hemen açıp oyuncu mu toplayalım yoksa bekleyelim mi peki?

ßyMesMes;17181380' Alıntı:
O zaman clanı ben açayım ben oyuncu ve lt sınırı dolduğu an ZP çekerim o konuda sıkıntım yok :) Clanı hemen açıp oyuncu mu toplayalım yoksa bekleyelim mi peki?

açıp oyuncu toplayalım ya zaten pek hareketli bi forum değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri