HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
4 mü olduk
bu arada ben açıyım clanı clan ismi önerisi pls
bu arada ben açıyım clanı clan ismi önerisi plsPoint Blank olsa gelirdim ama crossfire bana göre değil.![]()
Düşünmeniz yeter

Benim için de tam tersieski kartal hesabımı unuttum yeni bir hesap açıp gelirim @ßyMesMes;
İlgine teşekkürler, clanı şimdiden açalım derseniz arkadaşlar 4 kişi iken açalım devamını clanı açıp çabalayım mı dersiniz yoksa toplandıktan sonra mı açalım dersiniz nasıl yapalım

4 mü oldukbu arada ben açıyım clanı clan ismi önerisi pls
Yukarıda dediğim gibi şimdiden açalım mı yoksa bekleyelim mi? Birde eğer ki sürekli ZP çeken bir oyuncuysan clanı sen aç çünkü üye kapasitesi Lt kapasitesi gibi şeyler alacağız clana ZP lazım

ßyMesMes;17181249' Alıntı:Düşünmeniz yeter
İlgine teşekkürler, clanı şimdiden açalım derseniz arkadaşlar 4 kişi iken açalım devamını clanı açıp çabalayım mı dersiniz yoksa toplandıktan sonra mı açalım dersiniz nasıl yapalım
Yukarıda dediğim gibi şimdiden açalım mı yoksa bekleyelim mi? Birde eğer ki sürekli ZP çeken bir oyuncuysan clanı sen aç çünkü üye kapasitesi Lt kapasitesi gibi şeyler alacağız clana ZP lazım![]()
gp ve zp a.ısından baya fakirim maalesef oyunu çok fazla oynamıyorum aynı senin gibi ya arkadaş çağırırsa ya da canım sıkılırsa
Point Blank olsa gelirdim ama crossfire bana göre değil.![]()
Benim için de tam tersieski kartal hesabımı unuttum yeni bir hesap açıp gelirim @ßyMesMes;
gp ve zp a.ısından baya fakirim maalesef oyunu çok fazla oynamıyorum aynı senin gibi ya arkadaş çağırırsa ya da canım sıkılırsa
O zaman clanı ben açayım ben oyuncu ve lt sınırı dolduğu an ZP çekerim o konuda sıkıntım yok
Clanı hemen açıp oyuncu mu toplayalım yoksa bekleyelim mi peki?ßyMesMes;17181380' Alıntı:O zaman clanı ben açayım ben oyuncu ve lt sınırı dolduğu an ZP çekerim o konuda sıkıntım yokClanı hemen açıp oyuncu mu toplayalım yoksa bekleyelim mi peki?
açıp oyuncu toplayalım ya zaten pek hareketli bi forum değil
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)