mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Ban Hakkında.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berke6161
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 155
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar öncelikle iyi forumlar herkese. 2-3 gün önce T satışından ban yedim ama yasak olduğundan haberim bile yoktu. Daha önceden de ely2de böyle sattığımız için suç içerdiğini zannetmiyordum. Zaten suç olduğunu bilseydim böyle birşey yapmazdım, yapacak olsam yan hesaplarla işimi görürdüm, ki zaten görenlerde oluyor ama onlarda oyundan uzaklaştırılmıyor üstelik IP adresinden de yöneticiler bulabiliyor. Kuralları da okumuştum gerçi ama bu kural ciddi şekilde gözğmden kaçmış. Yöneticilerin konuya mantıklı yaklaşmalarını rica ediyorum. Dediğim gibi suç olduğunu bilseydik ne araya yan hesap sokardık nede gider asıl hesaptan yazardık. Asıl hesapla yazdım çünkü suç olduğunu bilmiyordum. Hani en azından belirli bir süre ban atılır ona da saygı duyardım ama 9999 gün çok abartı. Kısa bir süre burnu sürtsün gibisinden ban atsaydınız ne burda ne de destekte sizi işinizden alıkoymak istemezdim.
Türkay Bey her zaman benim çeşitli sorunlarımla ilgilenmiştir bu yüzden diğer yöneticilerin destekten yaz gibisinden ricada bulunmamalarını ve konuy gelmemelerini istiyorum. Destekten de yazdım çözüm üretici cevap alamadım argoya yakın kelimeler ile uzaklaştırıyorlar kaybol git der gibi. Türkay Bey ilgilenirse sevinirim.

Son düzenleme:
Her işinizile Türkay ilgilenmek durumunda değil. Destekten gereken cevabı vermişler. Kurallar gözümüzden kaçmış maalesef mazaret değil yapacak birşey yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri