DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle

Krİstal alicam

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan llSpeeDyll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 515

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Baya oyaladım sizi kusura bakmayın. Sonteklifde eskiden hatırladığım kadarı ile iş bankasından para yatırıp atm den sonteklif in sitesinden satın alabiliyorduk kristal ancak şuan işbankası seçeneği yok. O yüzden havale/Eft seçeneğimi eklediniz ?

Baya oyaladım sizi kusura bakmayın. Sonteklifde eskiden hatırladığım kadarı ile iş bankasından para yatırıp atm den sonteklif in sitesinden satın alabiliyorduk kristal ancak şuan işbankası seçeneği yok. O yüzden havale/Eft seçeneğimi eklediniz ?
Oyunculara kolaylık olsun diye eklenmiş olabilir, iş bankası için admine özel mesaj atabilirsin

sonteklif üzerinden havale ile alışveriş yapamıyorsunuz artık.

Sitede havale/eft seçeneğini seçerek işlem yapabilirsin. Banka hesap bilgileri karşına çıkacak zaten o aşamada. Her 100 TL kristal yükleyene ekstra 25 TL kristal de biz hediye ediyoruz bu arada. Mesai saatleri içinde ödeme yapıp bildirimini yaparsan yine mesai saatleri içinde onaylanır kristalin.

sonteklif üzerinden havale ile alışveriş yapamıyorsunuz artık.

Sitede havale/eft seçeneğini seçerek işlem yapabilirsin. Banka hesap bilgileri karşına çıkacak zaten o aşamada. Her 100 TL kristal yükleyene ekstra 25 TL kristal de biz hediye ediyoruz bu arada. Mesai saatleri içinde ödeme yapıp bildirimini yaparsan yine mesai saatleri içinde onaylanır kristalin.

Peki 140tl yatırıp yollasam kaç kristal gelecek ? bence orada kristal fiyatlarınıda yazarsanız oyunculara kolaylık olur :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri