Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
O loncada Barış dışında online eleman yoktu. Yan charları vardı kendi loncasında da karşısında da![]()
Neyse ne ben bildiğim kadarını Söyledim Ha QuaL yapmış Ha MatheuS Ne fark eder önemli olan bunu yapanlara ceza verilmemesi
abi ben bununla ilgili video mu attım ama ban yemediler erdem abi görseydi atardıda dedi video değerlendirilecek dedi ben video yu cektim herseyi yaptım admlar hala daha oyunda isterseniz talep no R3X-P1B-47A7 girin bakın degerlendirilecek dedi degerlendirilmediBen yasak olarak biliyorum sonuçta emek hırsızlığı en ufak şeyden bile ban atıyorlar bu loncayı hep banlamaları lazım o zaman.
"dengesiz" kelimesinden 3 gün ban atıyorlar bunlara atmıyorlar işteabi ben bununla ilgili video mu attım ama ban yemediler erdem abi görseydi atardıda dedi video değerlendirilecek dedi ben video yu cektim herseyi yaptım admlar hala daha oyunda isterseniz talep no R3X-P1B-47A7 girin bakın degerlendirilecek dedi degerlendirilmedi
loncaları kapatılmalı biz LegendArmy için girmedigimiz savaş yoktu adamlar bedavadan puan kasıyor
mert knk ben bunu yakaladım aSD:ASD adam walla aynı kafa gene orda deliciden bizim adam görünüo xBodydoonx i ws ye davet etmiştim ama gelmedi cünkü savasta 11 k ruh yedi iyi bilio kendisiloncaları kapatılmalı biz LegendArmy için girmedigimiz savaş yoktu adamlar bedavadan puan kasıyor
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)