noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

Zirh gorunusleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Buenos Aires
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 565

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

ZIRH GÖRÜNÜŞLERİ

Evet ben yeni bir öneri ile karşınızdayım Buda zırh görünüşleri hakkında olacak oyuna Kristalle satılan yeni bir şey gelse ve o yeni şeyle zırhlarımızın görünüşlerini değiştirebilsek iyi olmaz mı aslında örnek veriyorum şaman b kraliyetinin görünüşünü sevmeyen birisi ona b turkuaz görünümü sağlayabilse sizce de iyi olmaz mı bence oyun çok keyifli bir hal alır ve kristal alımları canlanır evet bu önerim için karşınızdayım sizden yorum bekliyorum

Son düzenleme:
ZIRH GÖRÜNÜŞLERİ

Evet ben yeni bir öneri ile karşınızdayım Buda zırh görünüşleri hakkında olucak oyuna Kristalle satılan yeni birşey gelse ve o yeni şeyle zırhlarımızın görünüşlerini değiştirebilsek iyi olmaz mı aslında örnek veriyorum şaman b kraliyetinin görünüşünü sevmiyen birisi ona b turkuaz görünümü sağlıyabilse sizce de iyi olmaz mı bence oyun çok keyifli bir hal alır ve kristal alımları canlanır evet bu önerim için karşınızdayım sizden yorum bekliyorum

Önerinizi bu konu altında dile getirmelisiniz. http://www.turkmmo.com/elym2-genel/2831967-elym2-hakkinda-sorulariniz-ve-onerileriniz.html

ZIRH GÖRÜNÜŞLERİ

Evet ben yeni bir öneri ile karşınızdayım Buda zırh görünüşleri hakkında olucak oyuna Kristalle satılan yeni birşey gelse ve o yeni şeyle zırhlarımızın görünüşlerini değiştirebilsek iyi olmaz mı aslında örnek veriyorum şaman b kraliyetinin görünüşünü sevmiyen birisi ona b turkuaz görünümü sağlıyabilse sizce de iyi olmaz mı bence oyun çok keyifli bir hal alır ve kristal alımları canlanır evet bu önerim için karşınızdayım sizden yorum bekliyorum
senin dedigin hemen yapılcakmı sanıon ?

Bence cok gereksiz olur cünkü b kraliyetin b turkuaz görünümünde olması b turkuazların satılışını azaltır ticaret kötü yönde etkilenir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri