Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
oyuna girerken metin2torrenterror gibi şeyler yazıyor oyuna giremiyorum yardımcı olurmusunuz 2 hafta oldu
virüs programı da kapalı yardımcı olun.
virüs programı da kapalı yardımcı olun.
Son düzenleme:
oyuna girerken metin2torrenterror gibi şeyler yazıyor oyuna giremiyorum yardımcı olurmusunuz 2 hafta olduvirüs programı da kapalı yardımcı olun.
![]()
Oyunu yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Yine aynı hata ile karşılaşırsanız
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
adresine başvurunuz.metin2 yi direkt elym2 olarak mı indirdin yoksa tr den mi indirdin ? direkt elym2 olarak indirip kurduysan oyunu metin2 tr gameforceden indir ilk öcneoyuna girerken metin2torrenterror gibi şeyler yazıyor oyuna giremiyorum yardımcı olurmusunuz 2 hafta olduvirüs programı da kapalı yardımcı olun.
![]()
metin2 yi direkt elym2 olarak mı indirdin yoksa tr den mi indirdin ? direkt elym2 olarak indirip kurduysan oyunu metin2 tr gameforceden indir ilk öcne
Onla alakası bile yok. Oyunun kendi dosyaları var orjinal metin2 ile alakası yok kulurulum dosyalarının. Dediğim gibi yönetici olarak çalıştırmayı denerse olum sonuç alma ihtimali yüksek.
sıkıntı zaten elym2 nin kendi dosyaların da sen dedim gibi yap ilk orjinal metin2 yi indirOnla alakası bile yok. Oyunun kendi dosyaları var orjinal metin2 ile alakası yok kulurulum dosyalarının. Dediğim gibi yönetici olarak çalıştırmayı denerse olum sonuç alma ihtimali yüksek.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)