HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Orjinal Hero Filesi ?Kesinlikle Orjinal Hero Filesi Değildir. Dosyaları İçlerini Kontrol Edince Anlaya Bilirsiniz. Konu Kapatılsın (Orjinal Hero Filesi Degil.) @peacemackers
Son 1 yıl içersinde hero'daki güncellemelerin hiç biri yok paylaştığım fileste ve bizzat hero'nun orjinal filesidir konudada bahsettiğim gibi metin2 pvp paylaşmıştı, Arşive almıştım zamanı geldi paylaştım. Şimdi serverinin ismini değiştir benim soy adımı kullanıyorsun

Orjinal Hero Filesi ?Kesinlikle Orjinal Hero Filesi Değildir. Dosyaları İçlerini Kontrol Edince Anlaya Bilirsiniz. Konu Kapatılsın (Orjinal Hero Filesi Degil.) @peacemackers
Orjinal hero filesı değil diye konu kapatılmaz kurallara aykırı olan bir durum yok.Ayrıca ege bu filesın gelişmiş halini satıyor hem 34k hem 40k olarak.
Orjinal Diyerek İnsanların Guvenını Kazanıp Filesi Kullanması ve Karsısına Cıkan Engeller ile Hayaleri ve Emekleri Gitmesi Bu Bizi İlgilendırıyor Bu Konu : Orjinal Hero Filesi Başlıgı Almamalı !Orjinal hero filesı değil diye konu kapatılmaz kurallara aykırı olan bir durum yok.Ayrıca ege bu filesın gelişmiş halini satıyor hem 34k hem 40k olarak.
Orjinal Diyerek İnsanların Guvenını Kazanıp Filesi Kullanması ve Karsısına Cıkan Engeller ile Hayaleri ve Emekleri Gitmesi Bu Bizi İlgilendırıyor Bu Konu : Orjinal Hero Filesi Başlıgı Almamalı !
O değilde şuan güncel olan heroda ne varki ? Orada ekli olan sistemlerin alayı paylaşıldı. Orjinal hero filesi bu. Can baran'a sorabilirsin metin2 pvp'e sorabilirsin ayrıca piyasada bilen herkese sorabilirsin

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)