noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Orjinal hero filesi..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan badyufuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 327
  • Görüntüleme Görüntüleme 39K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

kardesım fıles guzel saol denedım sorunsuz tek 1 yer harıc oyuna gırıyom karakter secıyom sonra tekrar logın ekranına gonderıyor yanı oyundan atıyor CLİENT SÜRÜMÜ 34K dıyorsunuz nasıl yapılacagını bılmıyorum bı lınk veya vıdeo felan varsa lınk verırmısınz tesekkurler yorum olarak donersenız sevınırım

Son düzenleme:
kardesım fıles guzel saol denedım sorunsuz tek 1 yer harıc oyuna gırıyom karakter secıyom sonra tekrar logın ekranına gonderıyor yanı oyundan atıyor CLİENT SÜRÜMÜ 34K dıyorsunuz nasıl yapılacagını bılmıyorum bı lınk veya vıdeo felan varsa lınk verırmısınz tesekkurler yorum olarak donersenız sevınırım

Öncelikle yorumun için teşekkür ederim kardeşim. Googleye metin2 başka exeden girişi kapatma yaz onu uygulamak için bir kaç kod yazı felan göstericem sana onun tam tersini uygula farklı exeden girşi açmış olacaksın. Sonra 34k bir filesin exesini al mesela maxmi filesin exesini al onu kullan atma sorunu kalkar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri