HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
S.a hocam Öncelikle paylaşımın için teşekkür ederim.:ka19: Hero filesi indirdim kurdum fakat oyuna giriş yapamadım putty den sürekli connect: Operation timed out yazıyor Sunucuya bağlanırken hata demiyor yanlış şifre yazdığım zaman ıd veya şifre yanlış diyor ama karaktere girmiyor bunu nasıl düzeltebilirim herhangi bir bilginiz var mı dır ?
Sabit ip veya hamachi ise bazı hatalar çıkabilir.S.a hocam Öncelikle paylaşımın için teşekkür ederim.:ka19: Hero filesi indirdim kurdum fakat oyuna giriş yapamadım putty den sürekli connect: Operation timed out yazıyor Sunucuya bağlanırken hata demiyor yanlış şifre yazdığım zaman ıd veya şifre yanlış diyor ama karaktere girmiyor bunu nasıl düzeltebilirim herhangi bir bilginiz var mı dır ?
Oyuna girişlerde atma yaşıyorsan temiz bir 34k exe bul farklı exeden girişi aç öyle dene
Rar Şifreli Konu Kilit!!!
Sen kendin şifre olmuşsun bu üyenin konum hakkında iftira atma sebebebi ile ban yemesini talep ediyorum.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)