mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Orjinal hero filesi..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan badyufuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 327
  • Görüntüleme Görüntüleme 39K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

üstad mini pack ekleyebilirmisin tek serverli ? suanki metin2client.exeden giriş yapamıyorum serverinfoyu editledim.

Benim konuda bahsettiğim configlerdeki 'ip'leri değiştirir Aynı yerde configlerdeki şifreleride değiştir. Bunları benim değiştirmem gerekmiyor ben temiz bi game yaptım gerekli diff'leri felan ekledim paylaştım. Şişme oluyordu yeni bir map ekleyince o sorunu felan kaldırdım. Eğer konuda yazdıklarımı uygularsan kimse bişey yapamaz sağlamda bi hile koruması alırsın hack shield game tools gibi bunların fiyatlara uygun 50 100 lira civarı bişey. Yavaş yavaş ilerlersin para kazandırıcak bir files.

Müsait olunca yardım edersen sevinirim o halde çünkü root editlediim fakat giriş olmuyor hiç bir şekilde metin2client e gömülmüş dosyalar var sanırım ilgilenirsen banada özel mesaj atarmısın.

Müsait olunca yardım edersen sevinirim o halde çünkü root editlediim fakat giriş olmuyor hiç bir şekilde metin2client e gömülmüş dosyalar var sanırım ilgilenirsen banada özel mesaj atarmısın.

Gömülmüş dosya yok. Sen yanlış bişey yapıyosundur. Root aç system.py değiştir farklı exe'den girmek için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri