HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Rica ederimtskler dostm ellerıne saglık
Questlerde sorun var örneğin oyunda Facebook duyuru var başka metin2nin duyurusu geçiyor onu ftp den düzenledim reboot attım ve açtım sw yi olmamış mesela ejderha kesiyorsun m2 hero diyor onuda düzenledim reboot attım sw yi açtım oda olmamıs ? ne yapmam lazım sayın ufuk.
Questlerde sorun var örneğin oyunda Facebook duyuru var başka metin2nin duyurusu geçiyor onu ftp den düzenledim reboot attım ve açtım sw yi olmamış mesela ejderha kesiyorsun m2 hero diyor onuda düzenledim reboot attım sw yi açtım oda olmamıs ? ne yapmam lazım sayın ufuk.
Filezillaya bağlan: /usr/game/share/locale/turkey/quest/object/notarget/login bu konutu yaz. Oradaki questleri incele değiştirmek istediğini düzenle. Daha sonra: /usr/game/share/locale/turkey/quest bu komutu yaz. notarget/login'de düzenlediğin questleri verdiğim komutdan bul onlarıda aynı şekil yap. Daha sonra putty'e gelip ./qc'le questleri reboot at.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)