HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ben Kimim ?
GrandVizier Ailesi Neden Kuruldu ?
Girdiği,Başladığı Her Server Üzerinde Hakimiyet Kurmak,Dostluğun,Birliğin Hakikatını Oyunculara Göstermek Amacıyla Uzun Süredir Faaliyette.
Lonca Üye Sayısı Nedir ?
6 Yıl Bir Geçmişim Olan Artemis Serverinden Geliyorum. Çoğu arkadaşım PvP Server Oynar. Aralarında Bulunmak İstedim. Loncamızda Henüz Çok Kişi Yok. En Kısa Sürede Loncamız Kendini Toparlayacak ve Amaçlarımızı Birer birer Gerçekleştireceğiz.
Oynanan Server ?
Emek Server. 105 Sınır. Betalar,Petler,Kostümler.
Eğer Gerçekten Aramızda Bulunmak,Yeri Geldiğinde Savaşmak İstersen,Buyur Gel!
GrandVizier Ailesi Neden Kuruldu ?
Girdiği,Başladığı Her Server Üzerinde Hakimiyet Kurmak,Dostluğun,Birliğin Hakikatını Oyunculara Göstermek Amacıyla Uzun Süredir Faaliyette.
Lonca Üye Sayısı Nedir ?
6 Yıl Bir Geçmişim Olan Artemis Serverinden Geliyorum. Çoğu arkadaşım PvP Server Oynar. Aralarında Bulunmak İstedim. Loncamızda Henüz Çok Kişi Yok. En Kısa Sürede Loncamız Kendini Toparlayacak ve Amaçlarımızı Birer birer Gerçekleştireceğiz.
Oynanan Server ?
Emek Server. 105 Sınır. Betalar,Petler,Kostümler.
Eğer Gerçekten Aramızda Bulunmak,Yeri Geldiğinde Savaşmak İstersen,Buyur Gel!
● AD SOYAD :
● YAŞ: (Sınır Yoktur Yeterki Zeka Yaşı olgun olsun)
● RC-Skype KULLANIYOR MUSUN ? :
● TELEFON : (Turnuva Olduğu zamanlarda Mesaj Atılıcak-Rahatsız Olurum Diyen Yazmayabilir.)
● GÜNLÜK ONLİNE OLMA SÜRESİ :
NEDEN Bizi SEÇTİNİZ ?
● YAŞ: (Sınır Yoktur Yeterki Zeka Yaşı olgun olsun)
● RC-Skype KULLANIYOR MUSUN ? :
● TELEFON : (Turnuva Olduğu zamanlarda Mesaj Atılıcak-Rahatsız Olurum Diyen Yazmayabilir.)
● GÜNLÜK ONLİNE OLMA SÜRESİ :
NEDEN Bizi SEÇTİNİZ ?
RC/IP796693
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)